Obnoviť stránku

Philips Sonicare TongueCare+ Black HX8072/11

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips Sonicare TongueCare+ Black HX8072/11

Philips Sonicare TongueCare+ Black

Hlavica na čistenie jazyka, 2 ks
HX8072/11
 

Čistenie jazyka so sonickou technológiou


So špeciálnou hlavicou Philips Sonicare behom okamihu premeníte svoju zubnú kefku na kefku na čistenie jazyka so sonickou technológiou. Mikročip vo vnútri hlavice vyšle signál, ktoré telo zariadenia vyhodnotí, hlavicu rozpozná a automaticky zvolí najvhodnejší režim a intenzitu na optimálne čistenie jazyka. Odporúčame používať v kombinácii so sprejom BreathRx.


Hlavice



Jednoduché nasadenie

Jednoduché nasadenie

Jednotlivé kefky na čistenie jazyka sa nasadia na telo kefky Philips Sonicare ako bežná čistiaca hlavica. Začleniť čistenie jazyka do každodennej starostlivosti o ústnu dutinu tak nebolo nikdy jednoduchšie. Čistiaca hlavica je kompatibilná so všetkými sonickými zubnými kefkami Philips Sonicare s výnimkou: PowerUp Battery a Essence.

Sonická technológia

TongueCare+ je jediná hlavica na čistenie jazyka s účinnosťou Philips Sonicare, ktorá odstraňuje baktérie spôsobujúce nepríjemný dych pri každom ťahu.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Dokonalé čistenie jazyka

Dokonalé čistenie jazyka

Pokiaľ chcete mať jazyk naozaj čistý, musíte sa dostať všade. Vďaka ergonomickému tvaru hlavice na čistenie jazyka TongueCare+ to nie je problém. S malou a flexibilnou hlavicou kefky jednoducho odstránite baktérie spôsobujúce nepríjemný dych.

Inteligentné párovanie režimov

Vo vnútri hlavice na čistenie jazyka TongueCare+ je mikročip, ktorý komunikuje s telom vašej kefky na zuby. Akonáhle hlavicu nasadíte, telo ju automaticky rozozná a zvolí príslušný režim a intenzitu na optimálne čistenie jazyka. Jediné, čo musíte urobiť, je kefku zapnúť.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

vlákna MicroBristles

Vlákna MicroBristles

S 240 gumovými vláknami MicroBristles je hlavica na čistenie jazyka TongueCare+ určená na čistenie mäkkého a pórovitého povrchu jazyka. Flexibilné vlákna kopírujú a jemne čistia okolie vyvýšenín a rýh, odstraňujú nánosy baktérií a absorbujú hlbšie sprej Philips Sonicare BreathRx, ktorý zneškodní baktérie na jazyku.


Technická špecifikácia


Balenie obsahuje

Kefková hlavica

2 hlavice na čistenie jazyka TongueCare+

Dizajn a vyhotovenie

Inteligentné rozpoznávanie hlavice kefky

áno

Farba

čierna



Kompatibilita

Systém kefkových hlavíc

Nasadzovacie

Vhodné pre kefky

Rad 2 Series Plaque Control, Rad 2 Series Plaque Defense, Rad 3 Series Gum Health, DiamondClean, DiamondClean Smart, EasyClean, Essence, FlexCare, FlexCare Platinum, FlexCare Platinum Connected, FlexCare+, HealthyWhite, HealthyWhite+, PowerUp

Materiál

Elastomér

Bez latexu




Kód:  xxPHINH007
Produktové číslo:  HX8072/11
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06