Obnoviť stránku

Philips Sonicare Sensitive HX6052/10, 2 ks

4,8 229 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
19,90 €
Pri kúpe 1 ks 19,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 15,92 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 13,93 €/ks

Philips Sonicare Sensitive HX6052/10, 2 ks

Philips Logo

Philips Sonicare Sensitive
Midi veľkosť hlavice sonickej kefky, 2 ksHX6052/10

Šetrné, jemné a efektívne vyčistenie

Kefková hlavica Philips Sonicare Sensitive je ideálna pre osoby s citlivými zubami a ďasnami, parodontitídou alebo odhalenými krčkami. Kombinácia účinnej Sonicare technológie a ultra jemných vlákien hlavice Sensitive umožní dokonalé, napriek tomu šetrné čistenie. Užite si pocit čistých a zdravých zubov!

Náhradná hlavica Philips Sonicare Sensitive HX6052/10

2 Sonicare hlavica s extra jemnými vláknami

Náhradná hlavica Philips Sonicare Sensitive HX6052/10

Šetrná a efektívna starostlivosť na citlivé zuby

Náhradná hlavica Philips Sonicare Sensitive HX6052/10

Sonický strihací pohyb

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Philips Sonicare Sensitive HX6052/10

Hlavica Philips Sonicare

Všetky náhradné hlavice sú kompatibilné so sonickými elektrickými kefkami Philips Sonicare a pomáhajú vám tak zaistiť a udržať belšie a zdravšie zuby už počas prvých dvoch týždňov od začiatku používania. S pravidelnou výmenou a údržbou tak budete mať neustále žiarivý a ešte zdravší úsmev. Garantovaných výsledkov čistenia a dlhodobej životnosti zubných kefiek Philips Sonicare dosiahnete jedine s originálnymi hlavicami Philips Sonicare.

Philips Sonicare Sensitive HX6052/10

Technológia Philips Sonicare

Sonický škrabací pohyb napení zubnú pastu na bublinky, ktoré útočia na zubný povlak a posúvajú ho do medzizubných priestorov a pozdĺž línie ďasien. Súčasne si budú vaše zuby užívať 62 000 jemných, avšak účinných pohybov kefkou. Len za 2 minúty získate rovnaký účinok ako pri mesačnom čistení manuálnou kefkou .

Philips Sonicare Sensitive HX6052/10

Indikátor výmeny hlavice

Elektrické zubné kefky Philips Sonicare využívajú technológiu nazvanú BrushSync, vďaka ktorej monitorujú aktuálnu mieru opotrebovania kefkovej hlavice na základe frekvencie používania kefky a spôsobu čistenia zubov. V ten správny okamih vám potom dajú pokyn k jej výmene krátkym zapípnutím a rozsvietením kontrolky, aby výkon kefky zostal dlhodobo perfektný a čistenie efektívne.

Philips Sonicare Sensitive HX6052/10

Jednoduché nasadenie

Hlavice sú navrhnuté na jednoduchú manipuláciu a výmenu. Na kefke perfektne drží a možno ich na telo ľahko nacvaknúť a opäť ich odňať. Kefková hlavica Sensitive dokonale pasuje na akúkoľvek kefku Philips Sonicare okrem modelov PowerUp Battery a Essence.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Sonická
Podľa radu Pre všetky Philips Sonicare
Určenie Dospelých

Počet kusov

Počet kusov 2 ks
Kód:  PHInh38
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HX6052/10
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08