Obnoviť stránku

Philips Sonicare Prestige HX9092/11 2× 2 ks

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips Sonicare Prestige HX9092/11 2× 2 ks

Philips Logo

Philips Sonicare Prestige
Hlavica sonickej kefky pre komplexnú starostlivosťHX9092/11

Výnimočná starostlivosť o vaše zuby a ďasná bez kompromisov

Hlavica Philips Sonicare A3 Prestige je najpokročilejšia náhradná hlavica pre sonické elektrické zubné kefky. Dokáže odstrániť až 20× viac zubného povlaku* a pomôže vám dosiahnuť 15× zdravšie ďasná už do 2 týždňov*. Jemné a flexibilné okraje, ktoré pomáhajú efektívne kopírovať tvar vašich ďasien, odstraňujú zubný povlak pozdĺž línie ďasien a pomáhajú odstrániť až o 100 % viac pigmentových škvŕn. Vaše zuby budú tak svetlejšie a bez pigmentácie, výsledok pocítite už do 2 dní**. Vďaka adaptabilnej technológii sa vám každé čistenie prispôsobí a poskytne jemnú starostlivosť o vašu ústnu dutinu. Flexibilný dizajn umožňuje čistiť aj tie najťažšie prístupné miesta. Keď je potrebné hlavicu vymeniť, zubná kefka vám na základe zozbieraných údajov dá pokyn na jej výmenu. Pretože žiarivý úsmev sa začína zdravými zubami a ďasnami. Postarajte sa o ne s hlavicou kefky A3 Prestige. 

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11
Náhradní hlavice Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11

Belšie zuby. Odstraňuje až 20× viac zubného povlaku*. Až 15-krát zdravšie ďasná 

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11

Šikmo rezané vlákna

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11

Trojuholníkové zakončenie vlákien

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11

prehrať video

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11

Hlavice Philips Sonicare

Umocnite starostlivosť o svoje zuby a ďasná a dbajte na pravidelnú výmenu sonických kefkových hlavíc Philips Sonicare. Všetky náhradné hlavice sú kompatibilné so sonickými elektrickými kefkami Philips Sonicare a pomáhajú vám tak zaistiť a udržať belšie a zdravšie zuby už počas prvých dvoch týždňov od začiatku používania. S pravidelnou výmenou a údržbou tak budete mať neustále žiarivý úsmev a ešte zdravší chrup.

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11

Technológia Philips Sonicare

Odstráňte nežiaduci povlak pomocou sonickej technológie. Sonický pohyb vytvára dynamickú vlnu a vháňa ju do medzizubných priestorov a pozdĺž línie ďasien, kde útočí na zubný povlak. Čistenie pomocou sonickej technológie zároveň umožňuje dosiahnuť 62 000 jemných, avšak efektívnych, plynulých a dynamických pohybov kefkovej hlavice. Šetrná sonická technológia je vhodná na použitie so strojčekom na zuby, pri zubných výplniach, korunkách a fazetách. Dokáže hravo zabrániť vzniku zubného kazu a zlepšiť zdravie ďasien. Dosiahnete aj na ťažko dostupné miesta a vaše ústa poznajú pocit výnimočnej sviežosti a čistoty. 

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11

Odstraňuje 20-krát viac zubného povlaku*. 15-krát zdravšie ďasná. 

Najpokročilejšia hlavica Philips Sonicare A3 Prestige má šikmé vlákna, ktoré pomáhajú odstraňovať až 20-krát viac zubného povlaku, a to aj v ťažko dostupných oblastiach*. Vlákna na hlavici majú trojuholníkové zakončenie, ktoré slúžia na odstránenie až o 100 % viac pigmentových škvŕn do 2 dní**. Vaše zuby získajú ešte svetlejší odtieň, ktorý rozžiari váš úsmev. Dlhšie vlákna na okrajoch hlavice dôkladne čistia ďasná, ktoré budú až 15-krát zdravšie už o 2 týždne*. Zažite úplne nový pocit čistých zubov a zdravých ďasien. 

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11

Šikmo rezané vlákna

Kefková hlavica Sonicare Prestige A3 pomôže odstrániť zubný povlak tým najlepším spôsobom**, bez ohľadu na štýl čistenia. Šikmá konštrukcia vlákna maximalizuje potenciál odstraňovania zubného povlaku.

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11

Dlhšie vlákna

Bočné vlákna kefkovej hlavice majú dlhší dosah a jemne čistia ďasná, aj keď sa sústredíte na zuby. Náhradná kefková hlavica Sonicare Prestige A3 poskytuje jemnú starostlivosť aj pri nadmernom tlaku. Vlákna sa ohýbajú, čo ideálne kompenzuje vyvíjaný tlak. 

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11

Zaoblený profil

Vďaka zakrivenému profilu sa vlákna dostanú presne tam, kde sú potrebné. Náhradná kefková hlavica Sonicare Prestige A3 má za sebou dôkladný vývoj, ktorý prináša riešenia pre kompletnú a výnimočnú starostlivosť o ústnu dutinu.

Náhradní hlavice Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11

Trojuholníkové zakončenie

Trojuholníkový tvar každého vlákna zabezpečuje väčší kontakt s povrchom zubov a poskytuje účinnejšie riešenie na odstránenie škvŕn ako zaoblené vlákna.

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11

Technológia BrushSync

Približne po štvrťroku používania sa účinnosť kefkovej hlavice pri odstraňovaní zubného povlaku zníži. Ale skôr, ako sa tak skutočne stane, BrushSync**** vás upozorní na blížiacu sa potrebu výmeny hlavice.

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11

Jednoduchá výmena

Náhradná kefková hlavica Sonicare Prestige A3 sa dá ľahko pripojiť k akejkoľvek zubnej kefke Philips Sonicare. Stačí vytiahnuť hlavicu a nasadiť novú.

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11

Navrhnuté odborníkmi

Náhradná kefková hlavica Sonicare Prestige A3 je výsledkom doteraz najrozsiahlejšieho výskumu a vývoja, v ktorom sa spojili znalosti odborníkov zo stomatológie, inžinierstva a dizajnu. Výsledkom je kefková hlavica pre kompletnú starostlivosť o zuby.

Philips Sonicare Prestige HX9092/11
Philips Sonicare Prestige HX9092/11
Philips Sonicare Prestige HX9092/11
Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/11

Technická špecifikácia

Kompatibilita

Systém kefkovej hlavice

Nasaditeľný

Vhodné pre nasledujúce modely: 

Rad 2 Series pre predchádzanie zubného povlaku, Rad 2 Series na ochranu pred zubným povlakom, Rad 2100, Rad 3 Series starostlivosť o ďasná, DiamondClean, DiamondClean novej generácie, DiamondClean Smart, EasyClean, Essence+, ExpertClean, ExpertResults, FlexCare, FlexCare Platinum, FlexCare platinum Connected, FlexCare+, Sonicare For Kids, HealthyWhite, HealthyWhite+, PowerUp, Prestige 9900, ProtectiveClean

Nie je vhodný pre tieto modely: 

Philips One, Essence

Balenie obsahuje

Hlavice kefiek

2× 2 A3 Sonicare Prestige

Dizajn a vyhotovenie

Farba

Čierna

Mäkkosť vlákien

Jemná

Materiál kefkovej hlavice

Mäkké, pružné, pogumované strany

Vlákna, ktoré upozornia

Strata modrej farby vlákien

Veľkosť

Štandard

Inteligentné rozpoznávanie hlavíc

Áno

Kvalita a výkon

Náhrada

Každé 3 mesiace

Testované

Pre optimálne používanie

Ďalšia špecifikácia

* V porovnaní s manuálnou zubnou kefkou
** V laboratórnom teste v porovnaní s manuálnou zubnou kefkou
*** Upozornenie na esenciálne oleje: Zubné pasty obsahujúce esenciálne oleje môžu poškodiť kefkovú hlavicu. Vyhnite sa priamemu kontaktu s výrobkami obsahujúcimi esenciálne oleje alebo kokosový olej. Ich použitie môže mať za následok uvoľnenie vlákien.
**** Párovanie režimu BrushSync™ je kompatibilné len s kefkami Philips Sonicare s funkciou BrushSync.


Parametre a špecifikácia

Podľa radu

Rad Philips Sonicare Prestige

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení 2 ks

Typ

Typ Sonická
Určenie Dospelých

Počet kusov

Počet kusov 2 ks
Kód:  PHINH547bun
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09