Obnoviť stránku

Philips Sonicare Premium All-in-One HX9092/10, 2 ks + Philips Sonicare All-in-One HX9092/11, 2 ks

4,8 120 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
48,90 €

Philips Sonicare Premium All-in-One HX9092/10, 2 ks + Philips Sonicare All-in-One HX9092/11, 2 ks

Philips Logo

Philips Sonicare Premium All-in-One
Hlavice sonickej kefky pre belšie zubyHX9092/10 + HX9092/11

Odstránenie škvŕn a belšie zuby už za jeden týždeň

Hlavica Philips Sonicare A3 Premium All-in-One je najpokročilejšia náhradná hlavica sonických elektrických zubných kefiek. Zvládne odstrániť až 20× viac povlaku** a počas iba 2 týždňov** pomôže až k 15× zdravším ďasnám. Jemné a flexibilné okraje, ktoré pomáhajú kopírovať tvar vašich ďasien, efektívne odstraňujú zubný povlak pozdĺž línie ďasien a prispievajú k odstráneniu až o 100 % viac pigmentových škvŕn. Vaše zuby tak budú svetlejšie a bez pigmentácie, výsledok pocítite už do 2 dní***. Vďaka adaptabilnej technológii sa každé čistenie prispôsobí práve vám a zaistí vašej ústnej dutine šetrnú starostlivosť. Flexibilný dizajn vám umožní vyčistiť aj tie najhoršie dostupné miesta. Keď je hlavicu potrebné vymeniť, zubná kefka vám dá pokyn na výmenu na základe zozbieraných dát. Pretože žiarivý úsmev sa začína zdravými zubami a ďasnami. Postarajte sa o tie svoje s hlavicou kefky A3 Premium All-in-One.

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/10
Náhradní hlavice Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/10

4 hlavice s technológiou Sonicare

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/10

Šikmo rezané vlákna

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/10

Trojuholníkové konce nití

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/10

prehrať video

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/10

Hlavica Philips Sonicare

Pravidelnou výmenou hlavíc sonickej zubnej kefky Philips Sonicare sa lepšie starajte o svoje zuby a ďasná. Všetky náhradné hlavice sú kompatibilné s elektrickými zubnými kefkami Philips Sonicare a pomáhajú vám získať a udržať si belšie a zdravšie zuby počas prvých dvoch týždňov používania. Vďaka pravidelnej výmene a údržbe budete mať vždy žiarivý úsmev a ešte zdravšie zuby. Garantované výsledky čistenia* a dlhodobú životnosť zubných kefiek Philips Sonicare dosiahnete jedine s originálnymi hlavicami Philips Sonicare.

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/10

Technológia Philips Sonicare

Odstráňte nežiaduce zubný povlak so sonickou technológiou. Sonický pohyb vytvára dynamickú vlnu a vháňa ju do medzizubných priestorov a pozdĺž línie ďasien, kde útočí na povlak. Súčasne čistenie so sonickou technológiou umožňuje až 62 000 jemných, avšak účinných, plynulých a dynamických pohybov vlákien kefkovej hlavice. Šetrná sonická technológia je vhodná na použitie so strojčekmi, výplňami, korunkami a fazetami. Dokáže hravo predchádzať tvorbe zubného kazu a zlepšuje zdravie ďasien. Dostanete sa aj na ťažko dostupné miesta a vaše ústa budú výnimočne svieže a čisté.

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/10

Odstráni 20× viac plaku**. 15× zdravšie ďasná.

Najpokročilejšia hlavica Philips Sonicare A3 Premium All-in-One má šikmé vlákna, ktoré pomáhajú odstrániť až 20-krát viac povlaku aj na ťažko dostupných miestach**. Vlákna na hlavici majú trojuholníkové zakončenie, ktoré slúži na odstránenie až o 100 % viac pigmentových škvŕn do 2 dní***. Vaše zuby získajú ešte svetlejší odtieň, ktorý rozžiari vás úsmev. Dlhšie vlákna na krajoch hlavice čistia dôkladne ďasná, ktoré budú až 15-krát zdravšie iba za 2 týždne**. Zažite úplne nový pocit čistých zubov a zdravých ďasien.

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/10

Technológia BrushSync

Približne po štvrť roku používania sa účinnosť hlavice kefky pri odstraňovaní zubného povlaku zníži. Skôr než k tomu naozaj dôjde, upozorní vás technológia BrushSync***** na blížiacu sa potrebu vymeniť hlavicu.

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/10

Šikmo rezané vlákna

Kefková hlavica A3 Sonicare Premium All-in-One pomôže k najlepšiemu odstráneniu zubného povlaku***, a to bez ohľadu na váš štýl čistenia. Šikmá konštrukcia vlákna maximalizuje potenciál odstraňovania povlaku.

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/10

Náhradná hlavica Philips Sonicare má dlhšie vlákna

Bočné vlákna hlavice kefky majú dlhší dosah a jemne čistia ďasná, aj keď sa sústredíte na zuby. Náhradná kefková hlavica A3 Sonicare Premium All-in-One obstará jemnú starostlivosť aj v prípade, že vyvíjate nadmerný tlak. Vlákna sa totiž ohýbajú, čo vytváraný tlak ideálne kompenzuje.

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/10

Zaoblený profil

Vďaka zakrivenému profilu sa vlákna dostanú presne tam, kde sú potrebné. Za kefkovou hlavicou A3 Sonicare Premium All-in-One stojí dôkladný vývoj, ktorý prináša riešenie pre kompletnú a výnimočnú starostlivosť o ústnu dutinu.

Náhradní hlavice Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/10

Trojuholníkové zakončenie

Trojuholníkový tvar jednotlivých vlákien zabezpečuje väčší kontakt s povrchom zubov a poskytuje účinnejšie riešenie na odstránenie škvŕn než zaoblené vlákna.

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/10

Jednoduchá výmena

Kefkovú hlavicu A3 Sonicare Premium All-in-One ľahko nasadíte na akúkoľvek zubnú kefku Philips Sonicare. Hlavicu stačí vycvaknúť a nasadiť novú.

Philips Sonicare A3 Prestige HX9092/10

Navrhnuté odborníkmi

Čistiaca hlavica A3 Sonicare Premium All-in-One je výsledkom doteraz najrozsiahlejšieho výskumu a vývoja, ktorý dal dohromady vedomosti odborníkov zo stomatológie, inžinierstva a dizajnu. Výsledkom je čistiaca hlavica na kompletnú starostlivosť.

Náhradní hlavice A3 Sonicare Prestige HX9092/10
Náhradní hlavice Philips Sonicare Prestige HX9092/10
Náhradní hlavice Philips Sonicare Prestige HX9092/10
Philips Sonicare Prestige HX9092/10
Philips Sonicare Prestige HX9092/10
Philips Sonicare Prestige HX9092/10

Technická špecifikácia

kompatibilita

Systém kefkových hlavíc

Nasadzovacie

Vhodné pre tieto modely:

Rad 2 Series pre predchádzanie zubného plaku, Rad 2 Series na ochranu pred zubným povlakom, Rad 2100, Rad 3 Series starostlivosť o ďasná, DiamondClean, DiamondClean novej generácie, DiamondClean Smart, EasyClean, Essence+, ExpertClean, ExpertResults, FlexCare, FlexCare Platinum, FlexCare platinum Connected, FlexCare+, Sonicare ForKids,HealthyWhite, HealthyWhite+, PowerUp, Prestige 9900, ProtectiveClean

Nie je vhodné pre tieto modely:

Philips One, Essence

balenie obsahuje

Kefkové hlavice

4× A3 Sonicare Premium All-in-One

Dizajn a vyhotovenie

Farba

Biela

Mäkkosť vlákien

Jemné

Materiál kefkovej hlavice

Mäkké, flexibilné, pogumované strany

Vlákna, ktoré upozornia

Strata modrej farby vlákien

Veľkosť

Štandardné

Inteligentné rozpoznávanie hlavice

Áno

Kvalita a výkon

Výmena

Každé 3 mesiace

Testované

Na optimálne použitie

Ďalšie špecifikácie

*podložené klinickými štúdiami
**Oproti manuálnej zubnej kefke
***V laboratórnom teste oproti manuálnej zubnej kefke
****Upozornenie na esenciálne oleje: Zubné pasty obsahujúce esenciálne oleje môžu poškodiť vašu kefkovú hlavicu. Vyvarujte sa priameho kontaktu s produktmi obsahujúcimi esenciálne oleje alebo kokosový olej. Použitie môže mať za následok uvoľnenievlákien.
*****Párovanie režimov BrushSync™ je kompatibilné iba s kefkami PhilipsSonicare s funkciou BrushSync.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Sonická
Podľa radu všetky Philips Sonicare
Určenie Dospelých

Počet kusov

Počet kusov 4 ks
Kód:  PHINH530bun2
Záruka: 24 mesiacov
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06