Obnoviť stránku

Philips Sonicare HX9002 / 07 INTERCAR štandardné hlavice, 2 ks v balení

4,7 31 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Philips Sonicare HX9002 / 07 INTERCAR štandardné hlavice, 2 ks v balení

Nepostrádateľný náhradný nadstavec pre zubné kefky Philips Sonicare INTERCAR HX9002/07 predávame v balení 2 kusov. Balenie obsahuje štandardné hlavice, ktoré dokážu odstrániť až 6x viac zubného povlaku v medzizubných priestoroch než klasická manuálna kefka. Jemná kefka vám navyše preukázateľne ozdraví ďasná už za dva týždne!

 

Rôzne typy vlákien maximalizujú efektivitu čistenia! Dlhé žlté vlákna sa dostanú aj do tých najvzdialenejších medzizubných priestorov, zelené vlákna očisťujú povrch zuba pozdĺž ďasien, biele vlákna prispejú na perfektné vyleštenie zubnej skloviny a modré vlákna vám signalizujú, kedy je potrebné hlavicu vymeniť, aby bola stále funkčná. Celá hlavica je optimalizovaná pre perfektný výkon!

 

Vďaka pokročilej technológii INTERCAR dokážu chumáčiky bez ukotvenia zhustiť štetinky a tým pádom tiež maximalizovať účinný tlak na zuby. Znamená to o 34 % viac štetiniek než tradičné, pripevnené chumáčiky. Výmena hlavice je veľmi jednoduchá - pomocou zacvaknutia do rukoväte. Hlava je navyše vhodná pre celý rad rukovätí kefky Sonicare: DiamondClean, FlexCare Platinum, FlexCare +, FlexCare, HealthyWhite a EasyClean.

 

Hlavice odporúčame meniť raz za tri mesiace. Efektívnosť čistenia sa totiž po niekoľkých mesiacoch bežného používania znižuje v dôsledku opotrebenia štetiniek. Náhradný nadstavec pre zubné kefky Philips Sonicare INTERCAR by teda nemal chýbať v žiadnej kúpeľni. Vrhnite sa do boja so svojím chrupom a oslňte svoje okolie čistými, lesklými a udržiavanými zubami!

 

 

 

 

 

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Určenie Dospelých

Počet kusov

Počet kusov 2 ks
Kód:  EAZ6053j
Produktové číslo:  HX9002/07
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01