Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Philips Sonicare HX6024/07 ProResults kompaktné hlavice, 4 ks v balení

4,6 22 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Philips Sonicare HX6024/07 ProResults kompaktné hlavice, 4 ks v balení

Náhradné výmenné hlavice pre zubné kefky Philips Sonicare sa vďaka svojej menšej veľkosti lepšie dostanú do všetkých potrebných miest a umožňujú ľahšiu manipuláciu s celou kefkou. Výmena je jednoduchá, hlavica sa iba zacvakne do rukoväte. Na ďalšiu výmenu vás upozornia samotné štetinky, ktoré začnú po čase blednúť.
Tvarované štetinky so šikmým a lúčovitým zrezaním napomáhajú v udržaní kontaktu s plôškami zubov a povrchom ďasien, keď sa hlava kefky otáča. Pokryjú tak väčšiu povrchovú plochu a pritom nie je nutné zväčšovať hlavu kefky. Vrcholky a priehlbiny po dĺžke hlavy kefky sú pritom navrhnuté ergonomicky tak, aby sledovali topografiu zubov a zapadli medzi zubami. Tým sa znižuje pravdepodobnosť, že niektoré miesta pri čistení vynecháte. Balenie obsahuje 4 ks.
Parametre a špecifikácia:
Rozmery balenia hláv kefky:
21,6x8,4x2,2 cm (vx š xh)
Doba prevádzky:
Pre optimálne výsledky sa odporúča vymeniť hlavu kefky raz za 3 mesiace
Vlastnosti:
Upozorňujúce štetinky vyblednú a tak upozornia na nutnosť výmeny
Hygienická cestovná krytka 4 ks
Vhodné pre tieto modely:
FlexCare +, FlexCare, HealthyWhite, Hydroclean, EasyClean

Parametre a špecifikácia

Typ

Určenie Dospelých

Počet kusov

Počet kusov 4 ks
Kód:  EAZ6054c6
Produktové číslo:  HX6024/07
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07