Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Philips Sonicare 9400 DiamondClean HX9917/88

4,6 17 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
261,90 €

Philips Sonicare 9400 DiamondClean HX9917/88

Philips Logo

Philips Sonicare 9400 DiamondClean
Sonická kefka s aplikáciou
HX9917/88

Môžete sa cítiť sebaisto vďaka 100 % starostlivosti.

Zažite dokonale svieži a príjemný pocit z perfektne čistých zubov! Pokiaľ si zuby čistíte správnym spôsobom, je to vidieť. Sonická kefka Philips Sonicare 9400 DiamondClean je navrhnutá tak, aby vás viedla k lepšej čistiacej technike a stráži, aby ste nevynechali vo vašich ústach žiadne miestečko. Po prepojení s inteligentnou mobilnou aplikáciou vám na základe dát zozbieraných inteligentnými senzormi ponúkne personalizované rady a tipy pre zdravšiu ústnu dutinu priamo pre vás. Má zabudovaný citlivý tlakový senzor, ktorý pomáha strážiť optimálnu mierutlaku vyvíjanú na zuby a ďasná a polohový senzor, ktorý sleduje každý pohyb vo vašich ústach. Na výber máte 4 rôzne režimy a 3 rôzne intenzity čistenia pre váš maximálny komfort. V porovnaní s tradičným čistením zubov manuálnou zubnou kefkou dokáže sonická zubná kefka Philips Sonicare odstrániť až 10-krát viac zubného povlaku. Je vybavená technológiou BrushSync, ktorá dokáže rozoznať používaný typ kefkovej hlavice a prispôsobiť jej režim čistenia pre maximálnu efektivitu. Zubná kefka Philips Sonicare automaticky monitoruje stav opotrebovania kefkovej hlavice aupozorní vás na nutnosť výmeny. Súčasťou balenia je elegantný nabíjací pohár a praktické cestovné puzdro.

Ocenenie Philips Sonicare 9400 DiamondClean HX9917/88
Sonická kefka Philips Sonicare 9400 DiamondClean HX9917/88

Kompletná starostlivosť o zuby a ďasná

Elektrická zubná kefka Philips Sonicare 9400 DiamondClean HX9917/88

Personalizované rady na lepšie čistenie zubov

Philips Sonicare 9400 DiamondClean HX9917/88

Inteligentná kefková hlavica vybavená senzormi

Video Philips Sonicare 9400 DiamondClean HX9917/88

Prehrať video

Sonická technológia

Sonický stieravý pohyb napení zubnú pastu na bublinky, ktoré útočia na plak a vháňa ich do medzizubných priestorov a pozdĺž línie ďasien. Vaše zuby si tak budú súčasne užívať až 62 000 jemných, avšak účinných pohybov kefkovej hlavice. Za 2 minúty dosiahnete rovnaký účinok ako pri mesačnom čistení s ručnou kefkou. Šetrná sonická technológia je vhodná na použitie so strojčekmi, výplňami, korunkami a fazetami. Navyše predchádza tvorbe zubného kazu a zlepšuje zdravie ďasien.

Sonická kefka Philips Sonicare 9400 DiamondClean HX9917/88

Personalizované rady

Viete s istotou, že si zuby čistíte správnym spôsobom a nevynechávate nejaké miestečko? Sonická zubná kefka Philips Sonicare 9400 DiamondClean vás spoľahlivo navedie k lepšiemu a efektívnejšiemu čisteniu zubov! Má zabudované inteligentné snímače, ktoré vám pomôžu zistiť, či nevyvíjate prílišný tlak a polohový senzor zase prezradí, akým miestam treba dopriať väčšiu starostlivosť. Na základe dát zozbieraných pri čistení vám sonická kefka Philips Sonicare prostredníctvom inteligentnej mobilnej aplikácie poskytne cenné rady priamo pre vás a zdravievašej ústnej dutiny.

Kefka Philips Sonicare 9400 DiamondClean HX9917/88

Aplikácia na čistenie zubov

Získajte zo svojej zubnej kefky Philips Sonicare 9400 DiamondClean maximum! Inteligentná mobilná aplikácia Philips Sonicare je zadarmo na stiahnutie pre operačné systémy iOS a Android. Elektrická zubná kefka Philips Sonicare vám prostredníctvom nej ponúkne spätnú väzbu na vaše čistenie a tiež tipy na lepšie čistenie. Vďaka tomu vás vedie k lepším čistiacim návykom a sami môžete sledovať svoj pokrok.

Sonicare 9400 DiamondClean HX9917/88

Odstraňuje až 10× viac plaku oproti manuálnej zubnej kefke

V porovnaní s dôkladným tradičným čistením zubov manuálnou zubnou kefkou dokáže Philips Sonicare kefka odstrániť až 10-krát viac plaku. Súčasťou balenia je precízna univerzálna hlavica A3 Premium „všetko v jednom“ a kefková hlavica G3 Premium Gum Care na šetrnú starostlivosť o citlivé ďasná.

Sonicare 9400 DiamondClean HX9917/88

Zubná kefka Philips Sonicare s tlakovým senzorom 

Pokiaľ na zuby a ďasná nevedomky vyvíjate príliš veľký tlak, ani si to nemusíte všimnúť. Pritom dlhodobé pôsobenie prílišného tlaku môže spôsobiť celý rad zdravotných problémov. Zubná kefka Philips Sonicare 9400 DiamondClean je preto vybavená citlivým senzorom tlaku, ktorý vás na nesprávnu mieru tlaku dokáže upozorniť. Pokiaľ nie je tlak optimálny, kefka začne jemne vibrovať. Sedem z desiatich ľudí uvádza, že im táto funkcia pomohla čistiť si zuby lepšie.

Elektrická zubná kefka Philips Sonicare 9400 DiamondClean HX9917/88

4 režimy a 3 nastavenia intenzity čistenia

Inovatívna elektrická kefka Philips Sonicare 9400 DiamondClean čistí vaše zuby tak, ako potrebujete a ako je vám to najpríjemnejšie. Na výber máte režim Clean na dôkladné každodenné čistenie, režim White+ na efektívne odstránenie povrchových škvŕn, režim Gum Health na šetrnú starostlivosť o ďasná a režim Deep Clean+ na osviežujúce hĺbkové čistenie. Tiež si môžete zvoliť 1 z 3 nastavení intenzity čistenia pre váš maximálny komfort.

Sonicare 9400 DiamondClean 9000 White HX9917/88

Polohový senzor sleduje a vylepšuje pokrytie čistených miest

Vďaka zubnej kefke Philips Sonicare 9400 DiamondClean s inteligentnou mobilnou aplikáciou nevynecháte jediné miestečko vo vašej ústnej dutine. Prístroj má zabudovaný polohový senzor a počas čistenia zaznamená každučký pohyb v ústach. Prostredníctvom mobilnej aplikácie ľahko zistíte, či všetkým plochám doprajete potrebnú starostlivosť.

Kefka Sonicare 9400 DiamondClean HX9917/88

Rozpoznanie kefkovej hlavice a jej synchronizácia s optimálnym režimom

Telo sonickej kefky Philips Sonicare 9400 DiamondClean sa dokáže vďaka zabudovanému čipu synchronizovať s hlavicou kefky. Dokáže ju rozpoznať a automaticky vám navrhnúť taký režim čistenia, ktorý sa k nasadenej hlavici najlepšie hodí. Vďaka tomu pomôže dosiahnuť ešte lepšie výsledky.

Sonicare 9400 DiamondClean HX9917/88

Ukazovateľ výmeny kefkovej hlavice BrushSync

Hlavicu zubnej kefky je potrebné pravidelne meniť, aby jej výkon zostal dlhodobo efektívny. Elektrická kefka Philips Sonicare 9400 DiamondClean je vybavená technológiou BrushSync, ktorá dokáže sledovať opotrebovanie kefkovej hlavice v závislosti od frekvencie a spôsobu čistenia zubov. V okamihu, keď je potrebné hlavicu vymeniť za novú, vás zubná kefka Philips Sonicare upozorní zvukovým signálom a rozsvietením kontrolky na rukoväti.

Philips Sonicare 9400 DiamondClean HX9917/88

Dlhá životnosť batérie

Spoľahlivá sonická zubná kefka Philips Sonicare 9400 DiamondClean má batériu s veľmi dlhou životnosťou. Jedno plné nabitie znamená až dva týždne pravidelného používania.

Philips Sonicare 9400 DiamondClean HX9917/88
Predĺžená záruka Elektrická zubná kefka Philips Sonicare 9400 DiamondClean HX9917/88

Extra záruka

Využite možnosť mať 3 roky záruku na produkty kategórie starostlivosti o zuby a ďasná. Aby ste mohli využiť +1 rok záruky zadarmo navyše, stačí, keď do 3 mesiacov od nákupu zaregistrujete svoj produkt na stránkach My Philips. Po registrácii dostanete potvrdzujúci e-mail, ktorý bude obsahovať aj číslo zmluvy o predĺženej záruke.

Philips Sonicare 9400 DiamondClean HX9917/88
Philips Sonicare 9400 DiamondClean HX9917/88
Philips Sonicare 9400 DiamondClean HX9917/88

Technická špecifikácia

REŽIMY

Clean

Na každodenné kvalitné čistenie

White+

Odstraňuje povrchové škvrny

Deep Clean+

Unikátne hĺbkové čistenie

Gum Health

Šetrné a účinné vyčistenie pre zdravé ďasná

3 intenzity

Vysoká, Stredná, Nízka

BrushSync

C3 Premium Plaque Defence

Kompatibilná s režimom Clean

G3 Premium Gum Care

Kompatibilná s režimom Gum Health

W3 Premium White

Kompatibilná s režimom White+

Možnosti pripojenia

Bluetooth®

Aplikácia na čistenie zubov

TECHNICKÉ ÚDAJE

Frekvencia

Až 62 000 pohybov za minútu

Batéria

Nabíjateľná

Typ batérie

Lítium-iónová

Prevádzkový čas (od úplného nabitia po vybitie)

14 dní

Napätie

110 – 220 V

Kompatibilita

Kompatibilita so systémom Android

Telefóny s Android
Tablety s funkciou Bluetooth 4.0

Kompatibilita so systémami iOS

iPad 3. generácie alebo vyššej
iPhone 4S alebo vyššia
so systémom iOS7 alebo vyšším

Balenie obsahuje

Telo kefy

1 9400 DiamondClean

Hlavice kefiek

1× A3 Premium All-in-One
1× G3 Premium Gum Care

Nabíjací pohár

1

Cestovné puzdro

Nabíjacie cestovné puzdro s USB

Smart SenZor

Tlakový senzor

Upozornenie na príliš silný tlak pri čistení

Polohový senzor

Sleduje a vylepšuje pokrytie pri čistení

3D mapa úst

Zvýrazní problémové miesta

TouchUp

Na riešenie vynechaných miest

Služba

Záruka

2-ročná obmedzená záruka

Ďalšie špecifikácie

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Sonická
Určenie Pre dospelých
Počet pohybov/min 62 000 pohybov za minútu
Počet režimov 4
Mobilná aplikácia Áno

Funkcie

Funkcie Bluetooth, Časovač, Tlakový senzor, Indikátor batérie, 3D čistenie

Podľa radu

Rad Philips Sonicare DiamondClean

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení 2 ks
Počet nabíjacích rukovätí 1 ks
Príslušenstvo Nabíjacie cestovné puzdro
Kód:  PHIZK858
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HX9917/88
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12