Obnoviť stránku

Philips Sonicare DiamondClean HX9394/40

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips Sonicare DiamondClean HX9394/40

S najštýlovejšou sonickou zubnou kefkou Philips Sonicare DiamondClean dosiahnete veľmi skoro oslnivé výsledky. Vďaka piatim čistiacim programom a špeciálne navrhnutej hlavici pre efektívne odstraňovanie pigmentácie z povrchu zubov bude váš chrup viditeľne čistejší už po týždni používania. Z ťažko dosiahnuteľných miest odstraňuje až 7× viac povlaku než manuálna kefka. Vďaka optimálnemu čisteniu medzizubných priestorov a pozdĺž línie ďasien sa zdravotný stav vašich ďasien zlepší už za dva týždne.

Kľúčové vlastnosti elektrickej kefky Philips Sonicare DiamondClean HX9394/40

  • Špičková sonická kefka pre perfektnú starostlivosť o chrup
  • Až 31 000 kmitov za minútu
  • 4 náhradné hlavice (2× DiamondClean Standard, 2× hlavica Adaptive Clean Standard)
  • 5 režimov čistenia – čistenie, bielenie, leštenie, jemné čistenie a jemné dočistenie
  • Časovač na 2 minúty
  • Indukčný nabíjací pohár
  • Cestovné puzdro s USB nabíjačkou v balení

Lepšie a účinnejšie čistenie zubov s elektrickou kefkou

Philips Sonicare DiamondClean vám zaručí 2× lepšie bielenie zubov než manuálna kefka, dokáže totiž odstrániť o 100 % viac pigmentácie z povrchu zubov. Váš úsmev bude belší už po prvom týždni používania. V režime Sensitive môžete vaše citlivé zuby a ďasná čistiť šetrne, ale zároveň dôkladne.

Hlavica DiamondClean a sonická technológia

Vďaka špeciálne navrhnutej hlavici dokáže Philips Sonicare DiamondClean odstrániť pigmentové škvrny od kávy, čaju, vína, či cigariet a postará sa o viditeľne čistejšie a žiarivejšie zuby už počas 1 týždňa používania. Sonická technológia vytvára dynamické prúdenie tekutiny, ktorá sa dostáva medzi zuby, pozdĺž línie ďasien a zakaždým tak zabezpečí vynikajúce a šetrné vyčistenie. Časovač na 30 sekúnd upozorní na uplynutie štvrtiny doby čistenia. Môžete tak každému kvadrantu venovať dostatočnú dobu a čistenie zubov si lepšie rozvrhnúť.

Časovač a indukčný pohár na nabíjanie

Časovač kefky Philips na 30 sekúnd upozorní na uplynutie štvrtiny doby čistenia. Môžete tak každému kvadrantu venovať dostatočnú dobu a čistenie zubov si lepšie rozvrhnúť. Dvojminútový časovač potom pomáha dodržať minimálnu dobu čistenia odporúčanú odborníkmi. Kým unikátny sklenený pohár s indukčným nabíjaním využijete doma, elegantné cestovné puzdro nabije vašu kefku Philips Sonicare DiamondClean cez USB, nech už ste kdekoľvek.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Sonická
Počet pohybov/min 31 000 pohybov za minútu
Počet režimov 5

Funkcie

Funkcie Časovač, Indikátor batérie

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení 4 ks
Počet nabíjacích rukovätí 1 ks
Kód:  PHISC394
Produktové číslo:  HX9394/40
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17