Obnoviť stránku

Philips SHQ4305WS čierno-biela

Príslušenstvo k tovaru

Philips SHQ4305WS čierno-biela

Športové slúchadlá do uší naplní vaše uši hudbou za každej situácie. Slúchadlá série ActionFit bola navrhnutá pre nadštandardné odolnosť, čomu napomáha aj kábel vystužený kevlarom. Slúchadlá sú odolné proti potu a dažďu, takže vydrží aj extrémny športový výkon. Rad 4 má   elastický, gumený oblúk pre lepšie usadenie za hlavou. Slúchadlá sa udrží na svojom mieste a vďaka ich nízkej hmotnosti zabudnete, že vôbec nejaká slúchadlá máte.

Elastické špunty úplne utesní ušné kanálik, a tak poslucháčov účinne izolujú od okolitých zvukov. Oválne zvukovody sú ergonomicky optimalizované pre mimoriadnu prispôsobivosť. Navyše sú pribalené 3 veľkosti nástavcov, aby slúchadlá sadla do každého ucha. Vďaka mikrofónu integrovanému na kábli vybavíte aj telefónne hovory.

Kód:  JPI832k2
Produktové číslo:  SHQ4305WS/00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14