Obnoviť stránku

Philips SD700B čierný

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Philips SD700B čierný

Majte vašu obľúbenú hudbu neustále pri sebe. Kompaktne vyrobený bezdrôtový reproduktor z dielní firmy Philips vás zaručene osloví. Okrem štýlového a nadčasového dizajnu, sa Philips SD700B v čiernej farbe môže pýšiť krištáľovo čistým zvukom bez šumu, porovnateľným s reproduktormi vyššej cenovej kategórie. O pokročilý výkon zvuku sa starajú dva široko frekvenčné meniče, ktoré bezpochyby pokryjú celé počuteľné frekvenčné pásmo. Vďaka Li-Pol batérii dopraje reproduktor Philips až 12 hodín nepretržitého počúvania vašich obľúbených hudobných kúskov. Nabíjanie sa vykonáva prostredníctvom USB kábla, ktorý je súčasťou balenia. 

Philips SD700B a jeho hlavné prednosti

  • Kompaktný reproduktor vás upúta na svoj atraktívny dizajn
  • Vychutnáte si dokonale doladený zvuk bez akéhokoľvek šumu
  • Reproduktor Philips vám vydrží neuveriteľných 12 hodín na jediné nabitie
  • Ľahko spárujete so zariadením či už po drôte, alebo bezdrôtovo
  • Obľúbené skladby a playlisty môžete prehrať kdekoľvek a kedykoľvek

Široká škála možností pripojenia reproduktora Philips

Bezdrôtový reproduktor Philips môžete so zariadením spárovať pomocou rozhrania Bluetooth. Do vzdialenosti 10 metrov umožní efektívny prenos hudby bez zbytočných káblov a starostí. Alternatívou je použitie AUX-IN portu pre 3,5 mm konektor pre káblové prepojenie s vaším mobilným telefónom, tabletom či laptopom. Port môže tiež slúžiť pre pripojenie slúchadiel k reproduktoru Philips a vy tak môžete počúvať svoju obľúbenú hudbu, bez toho aby ste rušili ostatných. Philips SD700B je ďalej vybavený užitočným slotom USB a pre microSD kartu. Jednoducho pripojíte a už si len vychutnávate svoje obľúbené skladby, kdekoľvek len chcete. 

 
Kód:  JPI404i3b
Produktové číslo:  SD700B/00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09