Obnoviť stránku

Philips SB3700

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips SB3700

Prenosný reproduktor Philips SoundRing je skvelým riešením pre dokonalé ozvučenie vašej izby. Využíva centrálneho basového prieduchu a štyroch budičov s vysokým rozlíšením - Dvoch predných a dvoch postranných. Poháňa je neodymové magnety, takže zvuk vyžaruje všade okolo a je zreteľne počuť v celej miestnosti. Technológia FullSound zase zaistí dynamickú analýzu digitálneho obsahu v reálnom čase, čo následne napomáha k jeho vernejšie analógové reprodukciu.
Pripojenie k reproduktoru obstaráva technológie Bluetooth. Jej prostredníctvom môžete bezdrôtovo prehrávať hudbu z rôznorodých chytrých telefónov, tabletov, počítačov, prehrávačov a ďalších zariadení. Vďakazabudovanému mikrofónuvám navyše nie sú zakazane ani hlasové konferencie a volanie hands-free. Prístroje s absenciou bezdrôtovej konektivity potom stačí pripojiť do 3,5 mm linkového vstupu a užívať si obľúbenú hudbu. To všetko s exkluzívnym dizajnom, vďaka ktorému reproduktor perfektne zapadne do každého moderne zariadeného priestoru.
Parametre a špecifikácie:
Bezdrôtový prenos:
Bluetooth 2.1 + EDR
Profily Bluetooth: A2DP
Maximálny dosah: 10 m
Konektory:
3,5 mm linkový vstup
USB pre nabíjanie z PC
Zvuk:
Výstupný výkon: 16 W RMS (4x 4 W)
Meniča: 4x 1,5 "(4 cm), širokopásmové
Napájanie:
100-240 V, 50/60 Hz (AC adaptér)
Vstavaná lítium-polymérová batéria
Rozmery:
197 x 114 x 193 mm
Kód:  JPI441c
Produktové číslo:  SB3700/10
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03