Obnoviť stránku

Philips QG3330 / 15

4,6 58 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Philips QG3330 / 15

Philips QG3330/15 je pánsky, vodeodolný a viacúčelový zastrihávač, určený na zastrihávanie fúzov a iných nepotrebných chĺpkov. Súprava obsahuje hrebeň na detaily a strnisko s nastaviteľnou dĺžkou od 1 do 12 mm, ďalej hrebeň na briadku a fúzy, pričom môžete voliť dĺžku vášho porastu v rozmedzí 1 - 18 mm, alebo detailný zastrihávač na vytvorenie jemných línií. Problém nie je ani so skrátením chĺpkov v nose a ušiach. Zastrihávač môžete využiť aj v jeho plnej veľkosti a docieliť tak dokonalé strnisko.
Všetko príslušenstvo po úpravách ľahko očistíte priloženou kefkou. Prístroj je možné vďaka jeho vodovzdornosti opláchnuť pod tečúcou vodou a nie je problém použiť ho napríklad aj v sprche. Philips QG3330/15 umožňuje 35 minút bedzrôtovej prevádzky, potom sa nabíja asi 10 hodín. Všetky súčasti je možné uložiť do praktického puzdra a môžete tak mať zastrihávač po ruke aj na cestách.
 

Kód:  EAT6009b
Produktové číslo:  QG3330/15
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12