Obnoviť stránku

Philips Hue Phoenix Wall lamp

4,7 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Philips Hue Phoenix Wall lamp


Svetlo na dosah ruky

Nástenné a stropné svietidlo Philips Hue Phoenix ponúka stmievateľné svetlo od hrejivého tónu až po chladný, takže sa ľahko zladí s okamihmi vášho dňa.


Štyri svetelné schémy

Získajte najlepšie osvetlenie, nech robíte čokoľvek. Osvetlenie Philips Hue ponúka to najlepšie svetlo na vaše denné činnosti v 4 svetelných schémach.


Prirodzené a plynulé stmievanie

Nastavujte jas osvetlenia Philips Hue ľahko a bez námahy pomocou inteligentného zariadenia. Nepotrebujete inštalovať ďalšie káble ani inštalovať stmievač do zásuvky.


Ovládanie všetkých funkcií

Pripojte toto svietidlo Philips Hue k mostíku Hue a objavte širokú škálu možností osvetlenia. Ovládajte svietidlo Hue bezdrôtovo z akéhokoľvek zariadenia iOS alebo Android.


Pripojte až 50 žiaroviek a svietidiel

K mostíku Philips Hue môžete pripojiť až 50 žiaroviek a svietidiel. Začnite jednoducho s akýmikoľvek dostupnými štartovacími súpravami a začnite pridávať výrobky Philips Hue.

Vytvorte si to správne prostredie na akýkoľvek okamih prostredníctvom série nádherného osvetlenia LED v prírodnej bielej farbe.


Zariaďte, aby to vyzeralo tak, že ste doma, aj keď nie ste. Nastavte naplánované alarmy alebo využite časovače, ktoré budú svetlá zapínať a vypínať v pevne stanovenom alebo náhodnom čase.

Rozmery:
148 × 300 mm


Kód:  ESO521a
Produktové číslo:  3115331PH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18