Obnoviť stránku

Philips HD2151/40 Multifunkčný tlakový hrniec

4,8 15 hodnotení
175,90 €

Philips HD2151/40 Multifunkčný tlakový hrniec

Philips Logo

Philips Multifunkčný tlakový hrniecHD2151/40

Šťavnaté, jemné a voňavé pokrmy za krátkych 30 minút.

Nový multifunkčný tlakový hrniec Philips HD2151/40 pripraví jedlo výrazne rýchlejšie a s minimálnym úsilím. Ponúka viac ako 35 prednastavených programov varenia, špeciálnu technológiu rýchleho uvoľňovania tlaku a pripravené jedlo z neho je lahodné a šťavnaté. Multifunkčný hrniec Philips HD2151/40 sa vám maximálne prispôsobí a pri varení ušetrí prácu aj čas. Na všetky možné kulinárske výtvory vám je k dispozícii bezplatná aplikácia HomeID, ktorá je plne v slovenčine a obsahuje viac ako 200 receptov. Aplikácia bola spustená 30. augusta 2022 pre systémy Android a iOS. Hrniec uvoľňuje tlak počas 1 až 7 minút v závislosti od množstva vloženého jedla, takže si večeru pripravíte naozaj rýchlo. Konkrétne o 50 % rýchlejšie, než keby ste ju varili na platni*. Môžete si tiež presnejšie nastaviť tlak a teplotu úpravy, čím zvýšite mäkkosť (o 22 % **) a šťavnatosť (o 42 % **) mäsa, ktoré si navyše uchová aj viac nutričných hodnôt (o 40 % viac bielkovín, o 36 % viac) vitamínu B3, o 13 % viac železa***).

All in one Cooker Philips HD2151/40 - if design 2022
Multicooker Philips HD2151/40

Technológia rýchleho uvoľnenia tlaku

Multicooker Philips HD2151/40

Systém kontroly chuti Taste Control

Multicooker Philips HD2151/40

35 prednastavených programov varenia

Multicooker Philips HD2151/40

Technológia rýchleho uvoľnenia tlaku

Všetky vaše obľúbené pokrmy teraz pripravíte za zlomok času ! Multifunkčný tlakový hrniec Philips je vybavený technológiou rýchleho uvoľnenia tlaku na ešte rýchlejšie varenie. Prístroj automaticky uvoľňuje tlak počas 1 až 7 minút v závislosti od množstva vloženého jedla, takže si večeru pripravíte naozaj rýchlo. Konkrétne o 50 % rýchlejšie, než keby ste ju varili na platni*.

Multicooker Philips HD2151/40

Tlakový hrniec so systémom kontroly chuti Taste Control

S multifunkčným prístrojom Philips sa každý recept podarí. Tlakový hrniec využíva inovatívny systém kontroly chuti Taste Control, vďaka ktorému presne reguluje tlak a teplotu v hrnci. Výsledkom je až o 22 % mäkšie ** a o 42 % ** šťavnatejšie mäso.

Philips Multicooker HD2151/40

Vopred nastavené programy varenia

Vyberte si taký režim prípravy jedla, ktorý v daný okamih potrebujete, od pomalého varenia v tlakovom hrnci po automatické varenie pokrmov v pare. Stačí stlačiť tlačidlo a vybrať si jeden z 35 prednastavených programov. Zvládnete s ním tlakové pomalé varenie, prípravu jedla v pare, vyprážanie, restovanie alebo ohrievanie. Upečiete v ňom koláče, pripravíte lahodné omáčky, polievky, ryžu, strukoviny či závitky a môžete sa s ním pustiť aj do výroby jogurtov a džemov.

Philips All-in-One Cooker HD2151/40

Aplikácia HomeID

Popustite uzdu svojej kulinárskej fantázii a vyskúšajte nejaký z viac ako 200 receptov určených pre spotrebiče Philips! Bezplatná aplikácia HomeID je dostupná pre systémy iOS a Android od 30. 8. 2022. Navyše je plne v slovenskom jazyku . Čakajú vás tipy na zdravé raňajky, obedy aj večere, články s nutričnými tipmi a praktické informácie o vašom novom kuchynskom pomocníkovi. Pripraviť chutné a zároveň výživovo hodnotné domáce jedlo nikdy nebolo jednoduchšie.

Philips All-in-One Cooker HD2151/40

Rady krok za krokom

Multifunkčný tlakový hrniec Philips je ideálny aj pre začínajúcich kuchárov. Jeho pracovné rozhranie je používateľsky prívetivé a maximálne intuitívne, takže si s prípravou jedla v ňom poradí naozaj každý.

Philips All-in-One Cooker HD2151/40

Zahustenie omáčky

Pokiaľ milujete dokonale krémové omáčky v tej správnej konzistencii, stlačte po uvoľnení tlaku tlačidlo zahustenia omáčky. Vďaka vysoko výkonnému systému varenia budú všetky vaše pokrmy perfektne husté a ich chuť krásne bohatá.

Philips All-in-One Cooker HD2151/40

Detský zámok

Pokiaľ počas varenia mávate malých pomocníkov, uvítate funkciu detského zámku a 18 bezpečnostných ochranných systémov pre váš väčší pokoj počas spoločných chvíľ v kuchyni.

Technická špecifikácia

Technické údaje

Spotreba

1 000 W

Kapacita

5 l

Napätie

220 – 240 V

Príslušenstvo

Plastová parná tácka

Odmerka

Naberačka


Dizajn a vyhotovenie

Farba

Čierna

Všeobecná špecifikácia

Udržiavanie teploty

Až 12 hodín

Vnútorný hrniec

Nepriľnavý povrch s jednoduchou údržbou

Časovač spustenia (v hodinách)

Áno

Odnímateľný napájací kábel

Áno

servis

Dvojročná záruka

Áno

Ďalšia špecifikácia

* Uvarte hovädzie mäso už za 30 minút, a to od zahriatia až po uvoľnenie tlaku, v porovnaní so 60-minútovým varením v hrnci na platni
** Test s WBSF a strata obsahu vlhkosti v bravčovom a kuracom mäse v porovnaní s varičom všetko v jednom Philips 3000 a špičkovým varením na platni
*** V hovädzej polievke uvarenej v HD2151/40 v porovnaní s varením na platni

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Ryžovar, Parný hrniec, Tlakový hrniec, Hrniec s pomalým ohrievaním, Multifunkčný hrniec, Digitálny polievkovač

Objem

Objem 5 l

Funkcie

Funkcie Vhodné do umývačky, Časovač, Udržanie teploty, Displej, Regulácia teploty, Odložený štart, Automatické programy
Príslušenstvo Lyžica, Odmerka, Naparovací vejár

Vlastnosti

Príkon 1 000 W
Objem 5 l

Počet nádob

Počet nádob 1 ks

Vlastnosti a príslušenstvo

Počet ventilov 1

Funkcie

Spôsob prípravy jedla Tlakové varenie, Varenie v pare, Varenie, Pomalý var

Počet programov

Počet programov 35
Kód:  PHITH670
Záruka: 12 mesiacov
Produktové číslo:  HD2151/40
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19