Obnoviť stránku

Philips Disney Cars 71769/32/16

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Philips Disney Cars 71769/32/16

Detské stolové svietidlo a magický projektor obrázkov v jednom. Nočné svetlo navodzuje pocit bezpečia v noci a zaistí pokojné zaspávanie vášho dieťaťa, zatiaľ čo premietačka oživuje obľúbené Disney motívy na strope alebo stene. Deti sú náročné, a tak je dodávané s 3 kolieskami a každé z nich obsahuje 8 rôznych obrázkov. Medzi deťmi obľúbené Disney motívy ozvláštnia a štylizujú miesto, kde vaše dieťa objavuje svet, hrá sa a spí - všetko v sprievode svojej favorizovanej postavičky.
Svetlo je samozrejme navrhnuté tak, aby bolo bezpečné pre deti. Krytie IP20 a prevádzka na 3 AA batérie je určite tou najbezpečnejšou cestou. Ani dotyk rúk nevadí, pretože LED svetlo sa nikdy nezahreje na nebezpečnú teplotu.

Kód:  ESO2575b
Produktové číslo:  717693216
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19