Obnoviť stránku

Philips D1302B

4,3 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Philips D1302B

Ste jedným zo zástancov využívanie klasických telefónov doma alebo v kancelárii? S domácim telefónom Philips D1302B dostanete kvalitný prístroj za cenu, ktorá určite poteší nielen vašu peňaženku. Telefón ponúka vynikajúce dizajnové spracovanie a naozaj širokú škálu funkcií, ktoré ocenia aj veľmi náročný používateľ.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný prístroj za nízku cenu
  • Zadná strana umožní príjemné držanie
  • Možnosť uložiť až 50 čísel
  • Rýchla voľba pre obľúbené kontakty
  • Veľký dosah antény
  • Možnosť zobrazenia zmeškaných hovorov
  • Možnosť výberu z 10 melódií

Nabušený funkciami

Telefón vám umožní ukladať až päťdesiat kontaktov do internej pamäte zariadenia. Vďaka tomu sa vám budú zobrazovať mená volaných a vy budete presne vedieť, s kým hovoríte ešte pred prijatím hovoru. Všetky ID volajúcich a dĺžka hovoru sa vám budú čisto zobrazovať na displeji s veľkosťou 1,6 palca. Veľmi dobre vyriešená zadná strana zariadenia vám nevykĺzne z spotené dlane a bude sa dobre držať.

Nová a vylepšená anténa vám dovolí pri telefonovaní chodiť po celom dome, prenosový dosah je naozaj veľký. V prípade, že ste priaznivcom volanie s voľnými rukami, môžete využiť funkciu handsfree a komunikovať pri práci. Táto funkcia vám umožní komunikovať aj s niekoľkými jedinci naraz. Vaše časté kontakty môžete umiestniť pod čísla klávesnice a vytočiť je jednoduchým jedným stlačením. Telefón vydrží až 16 hodín na jedno nabitie.

Kód:  TL501r22d
Produktové číslo:  D1302B/53
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18