Obnoviť stránku

Philips BT3600B čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips BT3600B čierny

S prenosným reproduktorom Philips BT3600B si užijete skvelý zvuk kdekoľvek vás napadne. Rozhranie bluetooth je bezdrôtové komunikačné rozhranie s krátkym dosahom, ktoré je pohodlné a zároveň energeticky úsporné. Táto technológia umožňuje jednoduché bezdrôtové pripojenie medzi iPodmi/iPhonmi/ iPadmi a ďalšími zariadeniami s rozhraním bluetooth, ako sú inteligentné telefóny, tablety alebo dokonca notebooky.

Skopírovať blok Editovať atribúty Odobrať

Mohutný zvuk v štýlovom dizajne

Aj poctivý zvuk sa vojde do malého štýlového dizajnu na cestách, ktorý sa chváli prvotriednymi hliníkovými detailmi. Funkcia anti-Clipping umožňuje prehrávať hudbu hlasno a pritom zachováva vysokú kvalitu, aj keď dochádza batéria. Technológia bluetooth Multipair umožňuje okamžité zdieľanie hudby medzi dvoma zariadeniami. Ide o skvelé riešenie na zdieľanie hudby s priateľmi, na večierkoch alebo len na prehrávanie hudby uloženej na rôznych zariadeniach.
Vďaka vstavanému mikrofónu funguje tento reproduktor tiež ako hlasitý telefón. Pri prichádzajúcom hovore sa hudba stlmí a môžete hovoriť cez reproduktor.

Kľúčové vlastnosti

  • Výstupný výkon 10 W
  • Prevádzková doba na jedno nabitie až 10 hodín
  • 3,5 mm jack na káblové pripojenie zdroja zvuku
  • NFC na jednoduché párovanie
  • Možnosť konferenčných hovorov
 
Kód:  JPI403o6
Produktové číslo:  BT3600B/00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01