Obnoviť stránku

Philips BT2600W biely

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Philips BT2600W biely

S prenosným reproduktorom Philips BT2600B si užijete skvelý zvuk kdekoľvek vás napadne. Rozhranie Bluetooth je bezdrôtové komunikačné rozhranie s krátkym dosahom, ktoré je pohodlné a zároveň energeticky úsporné. Táto technológia umožňuje jednoduché bezdrôtové pripojenie medzi iPodmi/iPhonmi/ iPadmi a ďalšími zariadeniami s rozhraním Bluetooth, ako sú inteligentné telefóny, tablety alebo dokonca notebooky.

Mohutný zvuk v štýlovom dizajne

Aj poctivý zvuk sa vojde do malého štýlového dizajnu na cesty, ktorý sa pýši prvotriednymi hliníkovými detailmi. Funkcia anti-Clipping umožňuje prehrávať hudbu hlasno a pritom zachováva vysokú kvalitu, aj keď dochádza batéria. Technológia Bluetooth Multipair potom zase umožňuje okamžité zdieľanie hudby medzi dvoma zariadeniami. Jedná sa o skvelé riešenie pre zdieľanie hudby s priateľmi, na večierkoch alebo len pre prehrávanie hudby uloženej na rôznych zariadeniach.
Vďaka vstavanému mikrofónu funguje tento reproduktor tiež ako hlasitý telefón. Pri prichádzajúcom hovore sa hudba stlmí a môžete hovoriť cez reproduktor.

Kľúčové vlastnosti

  • Výstupný výkon 4 W
  • Prevádzková doba na jedno nabitie až 8 hodín
  • 3,5 mm jack pre káblové pripojenie zdroja zvuku
  • Možnosť konferenčných hovorov
 
Kód:  JPI403l6
Produktové číslo:  BT2600W/00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08