Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PHILCO PTF 823

+ 36 mesiacov servis, po registrácii
5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PHILCO PTF 823


Zásuvková mraznička PHILCO PTF 823

Potrebujete uskladniť väčšie množstvo jedla a súčasná kombinovaná chladnička vám nestačí? Kúpte si zásuvkovú mrazničku PHILCO PTF 823, ktorá ponúka 82-litrový objem, úsporný invertorový kompresor alebo rukoväť so zámkom. Ide tak o skvelý spotrebič určený pre stredne veľkú domácnosť.


82 l

Objem mrazničky

40 dB

Hlučnosť

A+++

Energetická trieda


Antibakteriálna rukoväť zásuvkovej mrazničky PHILCO

Držadlo aj tesnenie dverí obsahuje prímesy antibakteriálnych prvkov, ktoré aktívne znižujú množstvo baktérií v priestore mrazničky.


Zámena otvárania dverí mrazničky PHILCO

Nevyhovuje vám základný smer otvárania dverí? Pri spotrebičoch značky PHILCO to možno jednoducho zmeniť. Montáž opačného otvárania dverí je rýchla a jednoduchá.


XXL zásuvka

Nadštandardne rozmerná zásuvka dovolí uložiť veľké kusy potravín.


Mraziaci výkon

Kvalitná izolácia zásuvkovej mrazničky PHILCO v spojení s výkonným kompresorom sú skvelé predpoklady na hlboké zamrazenie potravín už za 24 hodín.


Akumulačná doba skriňovej mrazničky PHILCO

Pri výpadku elektrickej energie sa o potraviny nemusíte obávať. Spotrebiče PHILCO majú totiž extra dlhú akumulačnú dobu.

Transparentné zásuvky

Prehľadný zásuvkový systém vám pomôže rýchlo nájsť potrebnú surovinu. Vďaka tomu bude zásuvková mraznička kratšiu dobu otvorená, čím ušetríte drahocennú elektrickú energiu.


Parametre a špecifikácia

Typ mrazničky

Typ Zásuvková
Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery mrazničky

Výška 84,5 cm
Šírka 55,5 cm
Hĺbka 57,5 cm

Vlastnosti mrazničky

Klimatická trieda N, ST, T
Kód:  FAP2737
Produktové číslo:  PTF 823
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06