Obnoviť stránku

PHILCO PMD 17 BIX

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PHILCO PMD 17 BIX

Vstavaná mikrovlnná rúra PHILCO PMD 17 BIX vyniká moderným vzhľadom, špičkovými technológiami a poskytuje vysoký používateľský komfort. Na prípravu svojich obľúbených pokrmov môžete využiť kombináciu mikrovlnného ohrevu a výkonného grilu. Nechýba ani praktická funkcia rozmrazovania a rýchly ohrev. Vďaka 8 automatickým programom, ktoré sú vytvorené pre jednotlivé typy jedál, vám rúra uľahčí prípravu a ušetrí čas.

Vnútorný objem je 17 litrov a rúra je vybavená otočným tanierom s priemerom 24,5 cm. Ohrev ľahko nastavíte pomocou časovača. Výkon je rozdelený do 5 úrovní a určite oceníte aj detskú poistku, ktorá zamedzuje neoprávnenej manipulácii s nastavením. Okrem skvelej výbavy sa mikrovlnná rúra pýši moderným dizajnom z nehrdzavejúcej ocele.

Kód:  FAC2711h
Produktové číslo:  PMD 17 BIX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02