Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PHILCO PLD 16106 Crown+PHILCO PDCI 103 Crown

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PHILCO PLD 16106 Crown+PHILCO PDCI 103 Crown

Predstavujeme vám cenovo výhodnú súpravu spotrebičov značky Philco. Uľahčíme vám tak výber práčky a sušičky. Práčka Philco PLD 16106 Crown a sušička Philco PDCI 103 Crown sú dizajnovo zladené a sú pripravené poskytnúť perfektnú starostlivosť o vašu bielizeň. Už nebudete musieť zdĺhavo vyberať tie správne spotrebiče, to sme už urobili za vás. 

Práčka PHILCO PLD 16106 Crown

Voľne stojaca spredu plnená automatická práčka PHILCO PLD 16106 Crown dokáže vyprať nadštandardných 10 kg bielizne. Predstavuje ekonomicky i energeticky šetrné riešenie do každej domácnosti, potvrdzuje to energetická trieda A+++. Práčka PHILCO PLD 16106 Crown disponuje 15 unikátnymi programami dômyselne navrhnutými tak, aby bolo šetrne postarané o všetky typy materiálov a tkanín. Nový pomocník rovnako disponuje prehľadným ovládacím panelom v češtine. O zostávajúcom čase vás prehľadne informuje LCD displej a priebeh prania je možné kontrolovať pomocou LED kontroliek. Samozrejmosťou je možnosť voliteľného nastavenia otáčok.
Vyberať môžete z 15 programov vrátane ekonomického programu Bavlna EKO, ktorý skráti čas prania, čím sa zníži spotreba vody aj energie. Ďalej potom rýchleho programu či programu pre športové a detské oblečenie. U modernej práčky nesmie chýbať možnosť odloženého štartu, v tomto prípade možno štart odložiť až o 24 hodín, môžete tak prať, kedykoľvek sa vám to časovo hodí. Nechýba detská poistka, ktorá zamedzí manipulácii s nastavením počas prania vašimi deťmi. Iste oceníte kontrolu vyváženia brániacu pohybu práčky po dlažbe či pamäť pri prerušení dodávky prúdu.

  • Úsporný BLDC motor
  • Vysoko efektívna energetická trieda A+++
  • Detský zámok
  • Maximálna možná náplň až 10 kg
  • Jemný bubon Crystal
  • Praktická možnosť otvorenia dverí pod uhlom 175 stupňov
  • Pätnásť unikátnych programov na komfortné pranie

Sušička PHILCO PDCI 103 Crown

Pokiaľ už vás nebaví čakať na suchú bielizeň do druhého dňa, kúpte si kondenzačnú sušičku bielizne PHILCO PDCI 103 Crown. Nájde uplatnenie v každej domácnosti. Jej veľký prehľadný LED displej disponuje dokonca českými popiskami na ovládacom paneli. Bubon sušičky PHILCO PDCI 103 Crown má LED osvetlenie, a tak na bielizeň vždy krásne uvidíte. Môžete si vybrať z 15 programov sušenia, vďaka ktorým prispôsobíte sušenie bielizne vašim potrebám a želaniam. Iste oceníte aj funkciu Anticrease proti pokrčeniu bielizne, ktorá vám ušetrí čas inak strávený pri žehlení každého kusu. Výhodou je tiež odložený štart sušenia bielizne až o 24 hodín. Sušička bielizne PHILCO PDCI 103 Crown sa vyrába v bielej farbe.
Sušička PHILCO PDCI 103 Crown funguje na princípe senzorového sušenia. To znamená, že podľa zvyšnej vlhkosti sama posúdi, či bielizeň potrebuje ďalej vysúšať, a podľa toho reguluje dĺžku sušiaceho cyklu. Bielizeň tak nebude presušená ani príliš mokrá, keď ju vytiahnete. Nastaviť môžete aj časové sušenie, program Osvieženie bielizne či veľa ďalších. Zvuková signalizácia sušičky PHILCO PDCI 103 Crown vás upozorní na ukončenie programu, plný zásobník na kondenzát aj na plné filtre. Vybraná sušička má navyše špeciálne upravený Crystal bubon, ktorý zaistí bezpečnosť vašej bielizne. V neposlednom rade disponuje tiež držiakom na topánky a vlnu.

  • Sušička na bielizeň značky Philco s tepelným čerpadlom a kapacitou na 10 kg bielizne
  • Prehľadný ovládací panel s českými popiskami
  • Sušička PDCI 103 Crown ponúka 15 programov
  • Zvukové signalizácie vás upozornia na koniec programu a plný zásobník aj filter
  • Suchá bielizeň v požadovaný čas vďaka možnosti odloženého štartu
  • Sušičku PHILCO PDCI 103 Crown je možné pripojiť na odpad

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 10 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 65 dB
Spotreba energie 0,95 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 212 kWh/annum

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  PHISET001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19