Obnoviť stránku

PHILCO PHWK 2060

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PHILCO PHWK 2060

Múdre domáce spotrebiče nemusia nutne vyzerať ako zo sci-fi filmu. Môžu mať jednoducho krásny dizajn a ovládanie, ku ktorému nepotrebujete manuál a slovník. Len tak, prejdením prsta nastavíte presnú teplotu podľa druhu nápoja, ktorý si chcete pripraviť.


PHILCO PHWK 2060

Skĺznite prstom

Jednoduché ovládanie v lesklom čiernom plášti – táto elegantná kanvica sa stane ozdobou každej kuchyne. A jej ovládanie vás bude určite baviť. Unikátna technológia ovládanie teploty Slide Touch pomocou prsta nastaví vždy presne požadovanú teplotu v rozmedzí od 40 do 100 stupňov Celzia.


Precízne prevedenie

Kanvica je vyrobená z najkvalitnejšej nehrdzavejúcej ocele a vyniká aj vysokou kvalitou spracovania. Je vybavená veľmi jemným filtrom pre zachytenie usadenín aj ochranou proti prehriatiu, ktorá zamedzí chodu na prázdno. Chrómové prvky v kombinácii s čiernym leskom z nej robia dizajnový kúsok.

PHILCO PHWK 2060

PHILCO PHWK 2060

Nastavenie a udržanie teploty

Presná regulácia teploty umožní využívať kanvicu nielen na prípravu nápojov, od špeciálnych čajov po tureckú kávu, ale môžete ju využiť aj na prípravu instantnej kaši pre deti alebo pre vás, rovnako ako pre rad iných receptov, kde potrebujete vodu v určitej teplote. Vďaka funkcii Keep Warm kanvici vodu udrží na požadovanej teplote ďalších 30 minút.


Krásna aj praktická

Napájacia základňa otočná o 360°, vysoko kvalitný termostat, bezpečnostná automatika, dobre čitateľný ukazovateľ hladiny, objem 1,6 litra, svetelná navigácia prevádzky a predovšetkým ovládanie Slide Touch zaručí, že s ňou budete spokojní každý deň.

PHILCO PHWK 2060

PHILCO PHWK 2060

Tipy pre vás

Prečo sa zaoberať správnou teplotou pri varení čaju? Príliš horúca voda spôsobuje vylúhovanie trieslovín a ďalších látok, ktoré majú nežiadúci vplyv na výslednú chuť nápoja. Každý čaj má rád tú svoju teplotu a čas vylúhovania, aby vás odmenil tou správnou chuťou, pri ktorej sa čajové lístky nesparia a pekne uvoľní arómu. Zelený alebo jazmínový čaj potrebuje vodu 80 °C. Biely čaj, bazový kvet alebo zázvor s citrónom vodu 85 °C. Čaje Oolong zalievame vodou teplou 90 °C. Čierne čaje, Darjeeling, Ceylon, Earl Grey, Rooibos alebo čaj mätový či harmančekový potrebuje vodu 100 °C.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,6 l
Príkon 2 200 W
Kód:  PHICRK02
Produktové číslo:  PHWK 2060
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06