Obnoviť stránku

PHILCO PHSM 9100

Garancia najlepšej ceny
239,90 €

PHILCO PHSM 9100

Uľahčite si prípravu pokrmov a rozviňte svoje nadšenie a vášeň pre jedlo s novým kuchynským robotom PHILCO PHSM 9100. Má motor s príkonom 1500 W, ktorý sa hodí aj pre profesionálne kuchyne, môže bez problémov spracovať ťažké chlebové cestá. Intenzita výkonu sa dá plynule usmerňovať podľa potreby v rozmedzí 8 pracovných rýchlostí, a tak si poradíte s akýmkoľvek tempom prípravy. Vzhľadom na planetárny pohyb, kedy miešanie surovín spočíva v pohybe hlavy robota a miešacieho nadstavca v opačných smeroch, vám využitie robota zaručuje dokonalé výsledky. Pre pohodlné spracovanie cesta je kuchynský robot vybavený misou z nerezu s objemom 5,5 l., ktorá je dostatočná aj pre viacčlennú domácnosť. Medzi jeho kľúčové prednosti patria celokovové telo a automatické recepty. Vzhľad kuchynského robota PHILCO dopĺňa strieborná farba.

Kuchynský robot PHILCO PHSM 9100 Lifestyle
Kuchynský robot PHILCO PHSM 9100 Vlastnosti/technológia

Kľúčové prednosti kuchynského robota PHILCO PHSM 9100

  • Kuchynský robot PHILCO vám pomôže s prípravou pokrmov, čím vám uvoľní ruky
  • Je vybavený motorom s príkonom 1500 W
  • Voliť môžete z 8 rýchlostí
  • Špeciálny planetárny pohyb
  • Misa z praktického nerezu s objemom 5,5 l
  • Funkcie robota zahŕňajú šľahanie, miesenie a miesenie
  • Celokovový kuchynský robot PHILCO bude stabilný a bude mať dlhú životnosť
  • Môžete využiť niekoľko automatických programov
  • Dizajnové stvárnenie podčiarkuje strieborná farba

Funkcie kuchynského robota PHILCO PHSM 9100

Vďaka kuchynskému robotovi PHILCO sa stanete majstrom v pečení rôznych druhov sladkých i slaných pokrmov. Môžete s ním bez problémov vyšľahať vajcia, bielky, šľahačku a penu. Zvládne vyšľahať polevy, krémy a náplne. Pripraví všetky ľahké cestá a starostlivo ich premieša tak, aby ostali vzdušné a mäkké. Vďaka hnetacej funkcii je príprava ťažkých ciest rýchlejšia a jednoduchšia. Pripraví cesto na chlieb, cestoviny, pizzu, buchty, pečivo a ďalšie výrobky. K jeho funkciám patrí aj mixovanie. Dokáže rozomlieť orechy, ľad, polievky, kaše aj smoothies tak, aby si uchovali svoje živiny a výživovú hodnotu. Týmto môžete zažiť naozaj najlepšie chuťové zážitky. Mlynček dokáže mäso namiešať na veľmi jemnú a hrubú štruktúru. Vychutnajte si domáce mleté mäso do výborných hamburgerov, sekanej alebo do omáčok.

Kuchynský robot PHILCO PHSM 9100 Príslušenstvo
Kuchynský robot PHILCO PHSM 9100 Screen

Nechajte sa uniesť nadštandardným umením kuchynského robota PHILCO

Kuchynský robot PHILCO PHSM 9100 je všestranný pomocník, ktorý umožní ľahkú prípravu jedál. Vďaka celokovovému prevedeniu bude robot stabilný a bude mať dlhú životnosť. Kuchynský robot PHILCO sľubuje rýchlejšiu a jednoduchšiu prípravu rôznych pokrmov.

Inteligentné funkcie kuchynského robota vás pri varení nadchnú

Ponúkaný kuchynský robot je vybavený modernými funkciami, ktoré vám umožnia vychutnať si varenie naplno a bez zbytočného stresu. Vyberte si z niekoľkých automatických programov, ktoré obsahujú aj recepty, vďaka ktorým v kuchynskom robote pripravíte chutné dezerty aj hlavné chody. Vďaka automatickému nastaveniu výkonu, intervalu miešania a teploty môžete mať istotu, že vaše jedlo bude dokonale pripravené a chutné. Kuchynský robot PHILCO vám bude vždy k dispozícii.

Kuchynský robot PHILCO PHSM 9100 Lifestyle 2
Kuchynský robot PHILCO PHSM 9100 Príslušenstvo

Príslušenstvo kuchynského robota PHILCO

K príslušenstvu robota patrí miešacia metla, hnetací hák, priehľadný kryt misy, balónová metla, mixér, mlynček na mäso, bubienkové strúhadlo a nadstavec na mixovanie 3 krúžkové disky. Veľkorysé príslušenstvo zaistí, že kuchynský robot PHILCO PHSM 9100 úplne nahradí niekoľko samostatných spotrebičov, vy preto nemusíte utrácať peniaze za ďalších domácich pomocníkov a šetríte svoj čas.

Materiál plášťa:

nerez

Materiál vnútorných prevodov:

kov

Rozmery:

49,5 × 55,2 × 27 cm (vך×h)

Hmotnosť:

11,4 kg

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, hnetací hák, priehľadný kryt misy, balónová metla, mixér, mlynček na mäso, bubienkové strúhadlo, Nadstavec na mixovanie
Objem misy 5,5 l

Vlastnosti

Príkon 1 500 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 8
Funkcie Šľahanie, Miesenie, Miesenie
Vlastnosti Celokovové telo, Automatické recepty

Materiál

Materiál misy Nerez
Materiál plášťa Nerez
Materiál vnútorných prevodov Kov

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 27 cm
Šírka 55,2 cm
Výška 49,5 cm
Hmotnosť 11,4 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  PHIKR595
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PHSM 9100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14