Obnoviť stránku

PHILCO PHHB 6901

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PHILCO PHHB 6901

Unavuje vás nekonečne dlhé čistenie a príprava zeleniny na vašu chutnú polievku? Ste vyznávači zeleninových koktailov alebo si často doprajete zdravé šaláty? Otupili ste už niekoľko súprav nožov pri nekonečnom krájaní? Nechajte túto nudnú prácu na nás a využite svoj získaný čas na svoj voľný čas. Tento jednoduchý sekáčik odvedie všetku prácu za vás.

Kľúčové vlastnosti

  • Silný motor s príkonom 400 W
  • Do nádoby sa zmestí až 1 liter zeleniny
  • Kvalitné nástroje na šľahanie či sekanie
  • Gumová položka udrží zariadenie na jednom mieste
  • Jednoduché ovládanie jednou rukou

Vďačný pomocník

Sekáčik z dielne spoločnosti Philco sa čoskoro stane vaším najlepším partnerom pre prípravu zeleniny. Sklenená nádoba s objemom jedného litra poskytuje dostatočný priestor pre rozdrobovanie hôr zeleniny. O rýchly a presný rez sa postará sekací nôž, ktorý nájdete v balení. Silný motor s príkonom 400 W je zárukou kvalitného výkonu. Svoje uplatnenie určite nájde aj šľahač na prípravu chutných smotanových tort alebo zmrzliny. Prístroj sa veľmi ľahko ovláda iba jednou rukou. To všetko vďaka gumovej protišmykovej podložke, ktorá udrží stroj na svojom mieste. Veľmi jednoduchá je aj údržba, prístroj sa dá veľmi jednoducho čistiť v umývačke.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 400 W
Objem nádoby 1 000 ml
Materiál nádoby Sklo
Počet nádob 1 ks
Vhodné do umývačky Áno
Prenosná fľaša Nie
Kód:  EAV3111v
Produktové číslo:  41002069
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02