Obnoviť stránku

PHILCO PF 2602 NX

+ 36 mesiacov servis, po registrácii
5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PHILCO PF 2602 NX

Zásuvková mraznička Philco PF-2602 NX je skvelým pomocníkom na bezproblémové skladovanie potravín. Dostatok miesta zabezpečuje využiteľný objem  260 l. Potraviny budete môcť usporiadať do 6 zásuviek z priehľadného plastu a 1 vyklápacej. Mraznička patrí do energetickej kategórie A++, vďaka čomu nielenže šetríte svoju peňaženku, ale aj životné prostredie. K dispozícii je aj Eco režim mrazničky. Systém Multi AirFlow garantuje rovnomernú cirkuláciu chladného vzduchu v celom prístroji a eliminuje výkyvy teplôt spôsobené otváraním dverí.

Mraziaci výkon mrazničky je 20 kg – za 24 hodín ste tak schopní zamraziť práve 20 kg čerstvých potravín. Do výbavy zariadenia patrí elektronické ovládanie, ktoré môžete kontrolovať na displeji, detský zámok a akustický alarm. Technológia No Frost zabraňuje tvorbe námrazy na stenách spotrebiča. Zariadenie má elegantné nerezové vyhotovenie s možnosťou zmeniť smer otvárania dverí – tým sa mraznička ešte viac prispôsobí vašim potrebám.

Parametre a špecifikácia

Typ mrazničky

Typ mrazničky Zásuvková
Typ modelu mrazničky Samostatne stojací model

Rozmery mrazničky

Hmotnosť mrazničky 77 kg

Vlastnosti mrazničky

Vlastnosti mrazničky Displej, Zámok
Kód:  FAC4700g
Produktové číslo:  PF2602NX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17