Obnoviť stránku

PHILCO PCE 3262 NIL

Príslušenstvo k tovaru

PHILCO PCE 3262 NIL

Kombinovaná chladnička Philco PCE 3262 NIL so samoodmrazovacou funkciou No Frost a celkovým objemom 326 l. Jej nízka spotreba ju radí do energetickej triedy A++, čím vám ušetrí nemalé peniaze. Rozšírené prúdenie chladného vzduchu MultiAir Flow sa postará o ešte lepšie chladenie. Tým ušetrí váš čas a potraviny dlhšie čerstvé. Vnútri chladničky je priestor rozčlenený tromi poličkami zo skla a dvoma veľkými boxmi na zeleninu a ovocie.

Na prehľadnom displeji budete mať neustále k dispozícii nielen údaje o teplote v chladničke a mrazničke. K dispozícii sú tri nastaviteľné režimy - zelenina, mäso a 0 °C. 3 police z tvrdeného skla pohodlne pojmú všetko, čo si priveziete z nákupu. Nechýba ani praktický držiak na 2 fľaše a dve spodné transparentné priehradky na ovocie a zeleninu. Dverový priestor môžete využiť na efektívne chladenie nápojov vo vertikálnej polohe a na mnoho ďalšieho od jogurtov až po vajíčka. Využiť môžete aj stranovo zameniteľné dvere.

Hlavné prednosti:

  • No Frost
  • Multi airflow systém
  • Celkový čistý objem 326 litrov
  • Energetická trieda A++


Parametre a špecifikácia:

Režim:
Zelenina
Mäso
0 °C

Funkcie:
No Frost
LED osvetlenie
Elektronické ovládanie
Displej
Akustický alarm
Možnosť otočenia dverí
Režim Dovolenka

Výbava:
2x držiak vajec
Horizontálny držiak fliaš

Typ:
Voľne stojaca

Hlučnosť:
42 dB

Police:
Tvrdené sklo

Farebné vyhotovenie:
Inox look

Kód:  FAC2716r
Produktové číslo:  PCE3262NIL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17