Obnoviť stránku

PHANTEKS Eclipse P400S čierna

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PHANTEKS Eclipse P400S čierna

Táto skriňa prekvapuje zaujímavým kompromisom zo všetkých strán. Nie je obrovská, a pritom sa do nej vojde takmer všetko, na čo pomyslíte. Nie je z najdrahších a napriek tomu má funkcie vyššej triedy. Bez väčšej námahy v skrini vytvoríte pekne vyzerajúci moderný systém. Tento počítačový domček je tak vhodný pre začiatočníkov, ale aj skúsených staviteľov, ktorí ocenia extra funkcie pre rozširovanie počítačovej zostavy na maximálnu mieru.

Kľúčové vlastnosti

  • Užívateľsky prívetivá, priestranná skriňa
  • Prevedenie s nižším hlukom
  • Ovládač otáčok vetrákov (3 rýchlosti)
  • Štýlový vzhľad + RGB svetlo
  • Pozícia pre 5 ventilátorov (2 osadené)
  • Podpora vodného chladenia
  • Kompletný systém prachových filtrov
  • Často používané konektory pri ruke

Zostava snov v dostupnej triede

V tejto skrini sa nemusíte obmedzovať v takmer žiadnom smere, aj keď patrí do kategórie Miditower. Ako základný kameň nového počítača môžete vyberať základnú dosku aj medzi najväčším vyrábaným formátom EATX, ktorý sa vám odvďačí väčšou výbavou rozhrania pre ďalšie rozširovanie. Limit grafickej karty je až 395 mm, takže je možné siahnuť aj po herných kúskoch. Priestor pre 6 diskov (z toho 2 SSD) potom musia bohato stačiť väčšine používateľov aj z radov tých náročnejších.

Spoľahlivý odvod tepla

Chcete dopriať hardvéru správne prostredie? Systém 3 veľkých filtrov úspešne zabraňuje prenikaniu prachu do interiéru. Ventilátory sa tak udržujú čisté a chladenie je potom efektívnejšie a tichšie. Je vám to stále málo? Siahnite po vodnom chladení, ktoré podporuje až 360mm výmenník tepla dopredu a 120mm dozadu. Vďaka výkonnému chladeniu nebude problém zvýšit frekvenciu procesoru alebo grafiky.

 
Kód:  PHan6k
Produktové číslo:  PH-EC416PSW_BK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13