Obnoviť stránku

PH-HD23

4,2 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
46,90 €

PH-HD23

Inteligentná termostatická hlavica PH-HD23

Premeňte kúrenie vo vašom dome na inteligentné vykurovanie pomocou termostatickej hlavice PH-HD23, ktorú umiestnite priamo na radiátor. Správnou reguláciou ušetríte až 30 % vynaloženej energie za vykurovanie. Automatický systém bude strážiť teplo vo vašej domácnosti za vás. Akonáhle otvoríte okno alebo budete mať miestnosťdostatočne vyhriatu, zdroj tepla sa vypne. Rozšírte svoje možnosti a šetrite peniaze s inteligentným systémom PocketHome®.

Až 6 teplotných zmien na deň

Jednoduché nastavenie teploty

Každé inteligentné zariadenie je možné ovládať pohodlne cez smartfón. U termohlavice PH-HD23 to nie je inak. Nevstávajte z gauča len preto, že vám napadlo zmeniť teplotu v miestnosti či ďalšie nastavenie teploty pre ďalšie dni či hodiny. V intuitívnej aplikácii nájdete všetky hlavice PH-HD23, ktoré v domácnostimáte. Nastavenie môže byť individuálne pre každú hlavicu systému alebo spoločné pre jednotlivé zóny.

Detekcia otvoreného okna

Akonáhle termohlavica PH-HD23 zaregistruje, že ste otvorili okno, automaticky preruší vykurovanie miestnosti, aby nedochádzalo k zbytočným stratám tepla. Pre presnejšie snímanie otvoreného okna je možné zakúpiť okenný kontakt PH-OP, ktorý deteguje presnú polohu okna a o jeho otvorení/zatvorení má dokonalý prehľad.

Percentuálne otvorenie ventilu

Percentuálne otvorenie ventilu je možné sledovať v mobilnej aplikácii alebo na samotnej termostatickej hlavici PH-HD23. Vždy budete mať dokonalý prehľad o tom, na koľko percent je aktuálne kohútik kúrenia otvorený.

Externé napájanie a možnosť
pripojenia externého čidla

Ak sa nechcete obmedzovať len na batériové napájanie bezdrôtovej hlavice PH-HD23, môžete si zaobstarať externý zdroj jej napájania. Presnejšie meranie teploty v miestnosti je možné dosiahnuť pripojením externého čidla. Výsledky merania hlavice PH-HD23 tak nebudú ovplyvnené priamym teplom od radiátora.

Redukcia na rôzne typy ventilov

Inteligentná termostatická hlavica PH-HD03 je kompatibilná s ventilmi M30, ale je možné ju nasadiť aj na iné použitím zodpovedajúcej redukcie.

Bezpečnostná sada Antivandal zamedzí neoprávnenej manipulácii

Neoprávnenej manipulácii s hlavicou PH-HD03 je možné zabrániť dokúpením bezpečnostnej sady Antivandal. Vďaka tomu nie je možné vykonať demontáž hlavice z radiátora.

Systém PocketHome®

Nový bezdrôtový systém PocketHome® zvyšuje komfortné ovládanie spotrebičov v domácnosti. Ovládajte všetky vaše zariadenia jednoducho z mobilného telefónu. Či už potrebujete nastaviť vykurovanie domu či bytu, upraviť osvetlenie alebo napríklad spustiť kávovar pred tým, než vyleziete z postele - pre bezdrôtový systémPocketHome® nič nie je problém. Samozrejmosťou je aj komunikácia s bezpečnostnými prvkami ako sú hlásiče požiaru alebo rôzne zabezpečenia proti vlámaniu. Systém bol primárne vytvorený na úsporu času a peňazí, ale každý z nás ocení pohodlie, ktoré prináša. Srdcom systému je bezdrôtová riadiaca jednotka PH-CJ39 WiFi aPH-CJ39 WiFi-GST slúžiaca na prepojenie a riadenie zariadení a senzorov systému.

Systém PocketHome®

Konektivita

Centrálna jednotka ponúka pripojenie pomocou bezdrôtovej siete WiFi, Ethernetového kábla a GSM

Systém PocketHome®

Ekonomická prevádzka

Šetrí energiu a vašu peňaženku

Systém PocketHome®

Bezpečnosť

Centrálna jednotka komunikuje cez náš SERVER, ktorý využíva najmodernejšie zabezpečenie

Šikovná aplikácia pre pohodlné ovládanie

Jednoduchá intuitívna aplikácia pre pohodlné ovládanie bezdrôtového systému PocketHome® je dostupná na App Store, Microsoft aj Google Play. Nainštalujte si aplikáciu do vášho mobilného telefónu a ovládajte všetky svoje zariadenia v systéme PocketHome® kedykoľvek a kdekoľvek.

Systém vhodný pre každú nehnuteľnosť

Systém PocketHome® je určený pre všetky druhy nehnuteľností nech ide o byt, dom alebo priestory na komerčné účely. Ovládanie vášho domu nebolo nikdy jednoduchšie.

Možnosti systému

Nový bezdrôtový systém PocketHome® od spoločnosti ELEKTROBOCK SK zvyšuje komfortné ovládanie spotrebičov v domácnosti.

Systém PocketHome®

TEPLOVODNÉ VYKUROVANIE

Potrebujete regulovať teplovodné radiátory vo vašom dome/byte a mať tak neustály komfort bez zbytočných starostí?

Systém PocketHome®

PODLAHOVÉ VYKUROVANIE

Využívate pre človeka príjemnejší a zdravší druh vykurovania – podlahové? S prvkami systému PocketHome® bude ich ovládanie oveľa pohodlnejšie.

Systém PocketHome®

ELEKTRICKÉ VYKUROVANIE

Preferujete elektrické podlahové vykurovanie, vykurovanie pomocou priamovýhrevných telies alebo je vaša domácnosť vybavená moderným infra kúrením?

Systém PocketHome®

OVLÁDANIE ŽALUZÍÍ

Ovládajte rolety, žalúzie, markízy a ďalšie typy tieniacich produktov. Ušetrite si množstvo každodenných starostí.

Systém PocketHome®

OVLÁDANIE OSVETLENIA

Chcete mať doma vždy tú správnu atmosféru v správny čas? Vďaka inteligentnému ovládaniu osvetlenia je to možné.

Systém PocketHome®

OVLÁDANIE SPOTREBIČOV

Bezdrôtové ovládanie spotrebičov poskytuje širokú škálu možností, ako si zjednodušiť život.

Systém PocketHome®

BEZPEČNOSTNÉ PRVKY

Nechýbajú ani produkty na ochranu pred vlámaním, požiarom, únikom vody, atď. môžete pokojne odísť na dovolenku a mať prehľad o aktuálnom dianí u vás doma.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Inteligentné, Programovateľné, Bezdrôtové

Vlastnosti

Displej Podsvietený

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie Plánovanie, Teplotný senzor

Vstupné napätie

Vstupné napätie 3 V

Ukazovateľ

Ukazovateľ Digitálny

Konektivita

Podporované OS Android, Windows, iOS
Napájanie Na batérie
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine, V nemčine

Pripojenie

Pripojenie Rádiové vlny

Využitie

Oblasť využitia Vykurovanie a chladenie

Typ ventilu

Typ ventilu RA-N, RTD-N, M31

Fungovanie

Fungovanie Samostatne, Cez centrálnu jednotku
Kód:  PHterm22_02
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PH-HD23

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02