Obnoviť stránku

PFAFF Smarter 160S

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PFAFF Smarter 160S

Staňte sa profesionálom v odbore vďaka tomuto perfektnému šijaciemu stroju PFAF Smarter 160S. Špičková kvalita, exkluzívny dizajn a neskutočné množstvo skvelých funkcií v kombinácii s priaznivou cenou ho vynáša na prvé priečky obľúbenosti. Tento mechanický stroj ponúka až 23 druhov stehov, takže je naozaj z čoho vyberať. Samozrejmosťou je možnosť nastavenia šírky a dĺžky stehu, spätný chod na zapošitie alebo šitie dvojihlou. Gombíkovú dierku možno ušiť v jednom kroku alebo dekoratívne. Iste oceníte aj automatický navliekač a nastaviteľnú polohu ihly. S týmto profíkom zvládnete naozaj všetko bez akéhokoľvek problému.

Kľúčové vlastnosti

  • Ponúka až 23 druhov stehov
  • Možnosť šitia dvojihlou
  • Nastaviteľná šírka a dĺžka stehu
  • Navliekač ihly
  • LED osvetlenie
  • Spätný chod na zapošitie
  • Možnosť regulácie prítlaku pätky

Jednoducho univerzál

Veľkou prednosťou šijacieho stroja je voľné rameno, ktoré využijete predovšetkým na šitie rukávov či detských odevov. Samozrejmosťou je aj možnosť použitia dvojihly, s ktorou môžete spracovávať aj dvojfarebné vzory pri použití dvoch špuliek rôznofarebných nití. Šijací stroj je vybavený LED osvetlením, ktoré zlepšuje viditeľnosť a uľahčuje prácu. Navyše vás iste prekvapí aj veľmi tichý chod, takže nebudete pri práci rušení žiadnym nadmerným hlukom.

Príslušenstvo:
Pätka základná (umiestnená na stroji)Patka pre slepý stehPätka priehledná (vyšívacie)Patka zipsováPätka na obšívanie gombíkových dierok4 × Cievka na spodnú niťŠtetčekSada ihiel InspiraSkrutkovačDruhý kolík cievky niteKrytka cievky nite (malá a veľká)Plstená podložka

 

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Automatický navliekač nite, Voľné rameno, Šitie dvojitou ihlou, Nastavenie dĺžky stehu, Nastavenie šírky stehu, Osvetlenie

Vlastnosti

Počet druhov stehov 23
Kód:  PF1001b
Produktové číslo:  41004115

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04