Obnoviť stránku

Pevný disk 2.5" Seagate Momentus 7200.3 250GB G-Force Protection

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pevný disk 2.5" Seagate Momentus 7200.3 250GB G-Force Protection

Vysokokapacitní pevný disk formátu 2,5 "pre moderné notebooky so Serial ATA rozhraním a technológií kolmá zápisnice.Táto technológia umožňuje zápis dát kolmo na platňu disku, dátový záznam je tak hustejší a kapacita niekoľkonásobne vyššia oproti bežnému pozdĺžnemu zápisnice.Vyrovnávacia pamäť 16 MB zaručuje špičkovú odozvu aj pri úlohách spracovania videa, zvuku alebo grafiky.O tichý a spoľahlivú prevádzku sa starajú motory s fluidným ložiskami, disk má tak vyššiu životnosť než klasické prevedenie.Disk je tiež úsporný v oblasti spotreby.
Vysoká rýchlosť otáčok 7200 za minútu zaručujú špičkovú prístupovú dobu (priemerne 11 ms) a veľmi rýchlu odozvu disku.
Technológia NCQ ukladá požiadavky na čítanie do vyrovnávacej pamäte a pri znalosti polohy čítacích hláv nastavuje optimálnu trasu pre najrýchlejší presun na požadované miesto.Požiadavky na prístup k disku sú priebežne vyhodnocované a trasa hlavičiek je stále modifikovaná.Vo výsledku sa tým zníži oscilácie čítacích hláv a urýchli prístup k disku.
Táto verzia implementuje technológiu G-Force protection, takže je konštrukčne viac chránený proti nárazom ako klasická verzia, a tak je vhodný aj do menej štandardných podmienok a napr.externých boxe, kde ho môžete bezpečne nosiť stále pri sebe.
Parametre špecifikácie:
Typ disku:
2,5 palca
Kolmý zápis na platňu (perpendicular magnetic recording)
G-Force Protection
Kapacita:
250 GB
Rýchlosť otáčania:
7200 ot./ min
Vyrovnávacia pamäť:
16 MB
Rozhranie:
Serial ATA
Prenosová rýchlosť:
Až 300 MB / s
Prístupová doba:
Priemerne:11 ms
Spotreba:
Max.2,3 W
Rozmery:
100,5 x 69,85 x 9,5 mm
Hmotnosť:
110 g
Prevádzková teplota:
0 - 60 ° C
Kód:  FP656c
Produktové číslo:  ST9250421ASG

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04