Obnoviť stránku

Peugeot Tahiti korenie/soľ 2/24260

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Peugeot Tahiti korenie/soľ 2/24260

Unikátna Tahiti súprava mlynčekov na korenie a soľ by nemala chýbať v žiadnej kuchyni. Získajte arómu i chuť z čerstvo pomletých kryštálov kvalitnéj soli a guľôčok čierneho korenia, ktoré vyzdvihne aj bežný pokrm o úroveň vyššie. Základom skvelej a komplexnej chuti je potrebné dochutenie. Exkluzívna súprava od výrobcu Peugeot je symbolom dlhoročnej francúzskej tradície a výsledkom ručnej práce. Mlynčeky sú vyrobené z kvalitného bukového dreva a doplnené korunkou z brúsenej antikorovej ocele. Na prvý pohľad vás zaujmú čistým dizajnom a elegantnými zaoblenými líniami.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobené z kvalitného bukového dreva
  • Ručne kompletované vo Francúzsku
  • Dva farebné varianty so symbolmi S a P
  • Veľkosť mlynčekov je 15 cm
  • Nastaviteľná hrubosť mletia
  • Mlecí mechanizmus z antikorovej ocele

Trvalo ostrý a silný mlecí mechanizmus

Mlecí mechanizmus je vyvedený z antikorovej ocele 18/10, ktorá bola ošetrená patentovanou metódou pre vyššiu odolnosť voči korózii a opotrebovaniu. Zároveň zabezpečuje trvalú ostrosť s celoživotnou zárukou. Na oboch mlynčekoch možno komfortne regulovať hrubosť mletia otočením vrchnej kovovej korunky. Oba mlynčeky sú rozlíšené nielen farbou, ale aj písmenami P a S na vrchnej strane korunky.

Korenie

Mlynček na korenie je vyvedený v elegantnej čiernej farbe. Disponuje špirálovitým mlecím mechanizmom s dvojitým radom hrotov, ktoré zrnká čierneho korenia nasmerujú k perfektnému namletiu. Je doporučené využívať zrnká čierneho korenia bieleho, čierneho alebo zeleného dosahujúce maximálneho priemeru 6 mm. Využiť môžete tiež zmes farebných korení, prípadne sušený koriander.

Soľ

Mlynček na soľ zaujme kontrastnou bielou farbou. Vybavený je mlecím mechanizmom, ktorý dokáže nadrviť hrubú suchú soľ – morskú aj kamennú. Naplniť ho možno najlepšie soľnými kryštálmi o priemere 4 mm a menej. Mlynčeky na soľ a korenie boli dômyselne navrhnuté tak, aby zodpovedali vlastnostiam konkrétnych prípad, preto ich nie je možné vzájomne zameniť.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Ručný

Určenie

Určenie Na čierne korenie, Na soľ

Materiál

Materiál Drevo
Kód:  PEUMS003
Produktové číslo:  2/24260
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14