Obnoviť stránku

Peugeot mlynček na soľ 25458 PS

2,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Peugeot mlynček na soľ 25458 PS

Predstavuje kvalitu použitých materiálov, veľkú kapacitu a tradičný dizajn s doživotnou zárukou od značkového francúzskeho výrobcu. Máte obavu o zloženie namletej soli? Doprajte si istotu a naplňte si mlynček soľou podľa vlastného výberu: Kamennú, Morskú alebo Himalájsku. Vďaka patentovanej technológii uSelect si ľahko nastavíte mletie v šiestich stupňoch od najhrubšieho až po najjemnejšie. Doplňte svoju výbavu aj o mlynček na korenie.

Soľ nad zlato

Soľ má nezastupiteľné miesto v našom živote a pôsobí nielen na naše chuťové poháriky. Je tiež nevyhnutná pre naše zdravie. Jej primerané množstvo, zabezpečuje všetky životne dôležité telesné funkcie, normálnu činnosť nervov a svalov, aktivizuje rad enzýmov aj produkciu žalúdočných štiav. Pri nedostatku soli je ohrozené trávenie cukrov, klesá krvný tlak a môžete pociťovať zvýšenú rannú únavu.

Kľúčové vlastnosti

  • 6 stupňov od jemného po hrubé mletie
  • Ľahké plnenie magneticky upevneným viečkom
  • Veľká kapacita mlynčeka zaručuje mať soľ do pokrmov vždy po ruke
  • Špirálový mechanizmus s antikoróznou úpravou
  • Antikorová oceľ a transparentný akrylát tvoria nepostrádateľný dizajn

Výška mlynčeka
21 cm

 
Kód:  PEUMS001
Produktové číslo:  25458 PS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08