Obnoviť stránku

Petronas

Petronas banner

Petronas: Kvalitné mazivá pre vaše vozidlo

Petronas Lubricants International je globálna výrobná a marketingová skupina mazív Petronas, národnej ropnej korporácie Malajzie. Spoločnosť bola založená v roku 2008, vyrába a predáva celý rad vysokokvalitných automobilových a priemyselných mazív na viac ako 100 svetových trhoch. V súčasnej dobe je značka zaradená medzi 10 najlepších vo svojom obore, stálu dôveru miliónov zákazníkov po celom svete si získala vďaka výborným vlastnostiam svojich produktov. Zvoľte si mazivá Petronas a tešte sa na plynulý chod vozidla a predĺžené servisné intervaly.

Olej Petronas Syntium

Syntium oleje Petronas pre tie najnáročnejšie podmienky

Petronas Syntium je oficiálnym technologickým partnerom tímu Mercedes-AMG Petronas Formula 1. Prevzali sme všetky naše poznatky z najnáročnejších testovacích tratí na svete a používame ich na vývoj pokročilých olejov pre vaše auto, ktoré pomáhajú riadiť teplotu motora, znižovať napätie na pohyblivých častiach a predchádzať poškodeniu teplom. Olej Petronas Syntium s technológiou CoolTech™ zvláda extrémny tlak, vysoké teploty a udržuje silný ochranný film aj pri nižších viskozitách.

Petronas Selenia pre Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Maserati a ďalšie

Mazivá Petronas Selenia zaistia vášmu vozidlu špičkový výkon, nízku spotrebu paliva, bezpečnosť a ohľaduplnosť voči životnému prostrediu. S viac ako 30 značkami vo viac ako 20 krajinách je spoločnosť jednotkou vo výrobe, distribúcii a predaji prevádzkových a nemrznúcich kvapalín. Originálne produkty Petronas Selenia, ktorými sú po vyjdení z fabriky naplnené všetky modely, sú taktiež odporúčané v príručkách na obsluhu a údržbu k vozidlám Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Maserati a mnohým ďalším.

Olej Petronas Selenia
Petronas Arexons

Arexons – údržba automobilov, motocyklov či lodí je poslaním

Arexons je už takmer 100 rokov medzníkom v oblasti údržby automobilov, motocyklov či lodí. Od doby, kedy spoločnosť riadili bratia Verriovci, sa v DNA Arexons objavujú inovácie vychádzajúce z neustáleho výskumu a vízie požiadaviek trhu. Od roku 2007 je spoločnosť súčasťou skupiny Petronas Group. Vďaka neustálej pozornosti k inováciám, výkonu a k spokojnosti profesionálov a jednotlivcov môže Arexons tvrdiť, že sa údržba stala jej skutočným poslaním.

Spresniť parametre
21 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14