Obnoviť stránku

PETRA Slow Juicer FG 20.07

Príslušenstvo k tovaru

PETRA Slow Juicer FG 20.07

Odšťavovač PETRA Slow Juicer FG 20.07 je skvelou pomôckou v kuchyni, pomocou ktorej rýchlo a ľahko získate oveľa viac čerstvej šťavy z ovocia a zeleniny ako pomocou bežného odšťavovača. Veľkou prednosťou prístroja je nielen získanie maximálne množstvo šťavy, ale aj zachovanie o 86 % viac živín a enzýmov vďaka pomalému lisovaniu, čím dochádza k zabezpečeniu optimálneho vitamínového príjmu. Odšťavovač je vhodný na spracovanie ako mäkkých, tak i tvrdých druhov ovocia a zeleniny, ako je napríklad kapusta či mrkva. Veľký vstupný lievik pojme aj väčšie kúsky.

Hlavné prednosti

  • získanie maximálne množstvo čerstvej šťavy z ovocia a zeleniny
  • zachovanie o 86 % viac živín a enzýmov vďaka pomalému lisovaniu
  • vhodné pre tvrdé i mäkké druhy ovocia a zeleniny
  • veľký vstupný lievik pre väčšie kusy
  • tichý a kvalitný motor
  • poistka proti prehriatiu
  • ľahká demontáž na čistenie
  • možno umývať v umývačke riadu

Zdravé a chutné čerstvé šťavy

Prístroj je vybavený veľmi tichým a kvalitným jednosmerným motorom. Nechýba ani poistka proti prehriatiu. Ľahko ho môžete demontovať na čistenie, možno ho umývať aj v umývačke riadu. Doprajte si každý deň lahodné šťavy z čerstvého ovocia a zeleniny, ktoré sú nielen veľmi chutné, ale predovšetkým zdravé. Praktický odšťavovač PETRA Slow Juicer je tou správnou voľbou a stane sa užitočným pomocníkom vo vašej domácnosti.

 
 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Možnosť umývania v umývačke
Výkon 150 W

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 15,5 cm
Šírka 29 cm
Výška 34 cm
Hmotnosť 3,9 kg
Kód:  PET1001a
Produktové číslo:  58.202041.01.001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16