Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Petcube Bites

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Petcube Bites

Jedinečný spôsob ako nakŕmiť svojho maznáčika, keď nie ste doma

Petcube Bites je inteligentný dávkovač krmiva s kamerou a mikrofónom. S ich pomocou môžete svojho maznáčika natáčať, podľa uváženia ho napomenúť, aby napr. štekotom neobťažoval susedov, alebo odmeniť maškrtou. Všetka interakcia vrátane dávkovania krmiva prebieha cez smartfón s operačným systémom iOS alebo Android. Obsluha dávkovača Petcube Bites je veľmi jednoduchá a s priloženým návodom ho spoľahlivo zvládne každý milovník psov alebo mačiek.


Kľúčové vlastnosti dávkovača Petcube Bites

  • Vysokoobjemové kontajnery na krmivo
  • Jednoduché naplnenie aj údržba
  • Obojsmerný mikrofón & kamera so širokouhlým objektívom, snímajúca vo Full HD
  • Nočný režim
  • Ukladanie záberov na cloudové úložisko
  • Možné inštalovať na stenu
  • Kompatibilný s iOS alebo Android zariadeniami a službou Amazon Alexa

Poznámka: Ďalšie možnosti využitia umožňuje kamera Petcube Play.



Vopred nastaviteľné automatické dávkovanie

Krmivo môžete cez Petcube Bites dávkovať do dvoch kontajnerov. Ich naplnenie je jednoduché a to isté platí aj o ich údržbe (dajú sa umývať v umývačke riadu). Ak vopred viete, že budete zaneprázdnený, môžete dávkovanie krmiva nastaviť dopredu a tým mať istotu, že váš psík zaslúženú maškrtu dostane.



Správna veľkosť krmiva je pre Petcube Bites dôležitá

Zásobník dávkovača Petcube Bites je prispôsobený pre ľubovoľné krmivo s rozmermi cca 2,5 cm/kus.


Dávkovač s kamerou podporuje obojsmerný zvuk aj snímanie v tme

Petcube Bites umožňuje prenos obrazu na displej inteligentného telefónu a navyše vy sami počujete svojho maznáčika a on zase vás. Denná doba pritom nerozhoduje: kamera totiž vie natáčať aj v tzv. nočnom režime. Ak patríte k tým, ktorí radi plnia newsfeed svojho profilu na sociálnych sieťach, oceníte na dávkovači možnosť rýchleho šírenia všetkých zachytených fotiek a videí: Petcube Bites ich ukladá na ľahko prístupný cloud.


Petcube Bites vie, kedy je nutné doplniť zásoby

So službou Amazon Dash Replenishment budete mať o starosť menej. Táto inteligentná funkcia totiž dokáže automaticky doobjednať ďalšie krmivo v momente, keď v zásobníku začne dochádzať (informácie o stave dávkovača poskytuje mobilná aplikácia Petcube App).

Kód:  IFPET03
Produktové číslo:  P6460
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18