Obnoviť stránku

Xiaomi Smart Pet Fountain

Xiaomi Smart Pet Fountain

Doprajte vašim maznáčikom čerstvú a čistú vodu

V inteligentnej fontáne Xiaomi Smart Pet Fountain bude neustále prúdiaca voda, ktorá predstavuje čistý a spoľahlivý zdroj pitnej vody pre domáce zvieratá. Svojím vyhotovením je fontána vhodná pre mačky a menších psov. Voda v Xiaomi Smart Pet Fountain neustále obieha pomocou cirkulačného vodného okruhu. Implementovaný filtračný systém a použité materiály sa postarajú o čistotu a zdravotnú bezpečnosť vody prevašich zvieracích parťákov. 7° uhol sklonu je úplne ideálny na pohodlné pitie. Inteligentná fontána Xiaomi Smart Pet Fountain má 2-litrovú nádobu na vodu.

Pozrite sa tiež na inteligentný dávkovač krmiva Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU pre vášho psíka/mačičku.

Kľúčové vlastnosti fontány Xiaomi Smart Pet Fountain

  • Štvorúrovňový filtračný systém — Membrána z PP s mikropórmi, PET bavlna, aktívne uhlíkové granule, živica na výmenu iónov
  • Neustále okysličená voda vďaka cirkulačnému okruhu
  • Sklon 7 ° na ideálny s uhol pitia
  • Inteligentná fontána vhodná pre mačky a menších psov
  • Tichá prevádzka
  • Možnosť ovládania cez aplikáciu
  • Dva režimy dávkovania vody — Normálny režim (24 hodín), Inteligentný režim (časté dávkovanie vody cez deň, prerušované v noci)
  • Priezor na fontáne vám umožní sledovať aktuálnu hladinu vody
  • LED indikátory prevádzky a nutnosti doplnenia vody
  • 2-litrová nádoba na vodu
  • Fontána Xiaomi Smart Pet Fountain stojí na 4-protišmykových nôžkach a opletený napájací kábel je odolný voči prehryznutiu

Účinna filtrácia sa postará o čistú a chutnú vodu pre vašich miláčikov

Xiaomi Smart Pet Fountain je vybavená dômyselným hĺbkovým filtračným systémom, ktorý pozostáva zo 4 častí. Vďaka tomu odstránia jemné častice ako sú chlpy, zvyškový chlór vrátane iónov vápnika a horčíka. Vaši miláčikovia si tak doprajú zdravšiu, chutnejšiu a neustále čerstvú vodu.

Prvky filtračného systému inteligentnej fontány Xiaomi Smart Pet Fountain: 

  • Membrána z PP s mikropórmi
  • PET bavlna
  • Aktívne uhlíkové granule
  • Živica na výmenu iónov

Inteligentná fontána Xiaomi Smart Pet Fountain vyniká tichou prevádzkou

Fontána je presne vysoká tak, aby nedochádzalo k rušivému špliechaniu. Voda prúdi ticho a horné čerpadlo napomáha znížiť rezonanciu. Trojstupňové tlmenie minimalizuje hluk vychádzajúci z fontány Xiaomi Smart Pet Fountain.

  • Tichá prevádzka fontány s ideálnou výškou
  • Tichá štruktúra rozdelenia vodného okruhu
  • Zavesené čerpadlo na zníženie hluku

Pohodlné diaľkové ovládanie cez aplikáciu

Nainštalujte si na vaše inteligentné zariadenie aplikáciu Mi Home a dostávajte žiaduce upozornenie na potrebu vyčistenia fontány, doplnenie vody alebo vymenenie filtra. Kliknutím na funkčné tlačidlo môžete prepínať medzi režimami na každodenné používanie.

  • Normálny režim — 24-hodinové dávkovanie vody
  • Inteligentný režim – časté dávkovanie vody cez deň a prerušované dávkovanie vody v noci

Kontrolky na prehľadné sledovanie v reálnom čase

Stačí letmý pohľad a budete presne vedieť, aký je stav fontány Xiaomi Smart Pet Fountain. Pokiaľ je vody v nádrži málo, dióda svieti na červeno. V telu fontány je umiestnené priehľadné okienko, ktoré vám umožní sledovať množstvo vody v reálnom čase.

Inteligentná fontána Xiaomi Smart Pet Fountain s funkciou automatického vypnutia

Akonáhle zdvihnete rukoväť, fontána Xiaomi Smart Pet Fountain sa automaticky vypne. Vy tak môžete ľahko doplniť alebo vymeniť vodu. Po nasadení veka späť sa fontána opäť uvedie do prevádzky.

Fontána sa neupcháva a hladko dávkuje vodu

Nečistoty, chlpy alebo vlasy môžu spôsobiť zapchanie čerpadla. Práve preto má fontána Xiaomi Smart Pet Fountain filter s delenou konštrukciou a magnetickými levitačnými lopatkami ventilátora. Tie ľahko odpojíte na zaistenie pravidelnej údržby.

Inteligentná fontána Xiaomi Smart Pet Fountain so zjednodušenou konštrukciou a oddelenými napájacími okruhmi

Napájacie obvody sú pri fontáne Xiaomi Smart Pet Fountain skryté a oddelené od vodného obvodu. Svetlú nádobu na vodu v prípade potreby ľahko vyčistíte.

Kvalitné a bezpečné materiály

Fontána Xiaomi Smart Pet Fountain bola starostlivo testovaná autorizovanou skúšobnou agentúrou. Nádržka na vodu a veko spĺňajú prísne požiadavky na materiály, ktoré prichádzajú do styku s potravinami. Vaši maznáčikovia tak dostanú čistú a bezpečnú vodu.

Fontána Xiaomi Smart Pet Fountain má 2-litrovú nádobu

Ak sa chystáte preč na dlhšiu dobu a nemôžete vziať svojho štvornohého maznáčika so sebou, nezúfajte. S pomocou inteligentnej fontány Xiaomi Smart Pet Fountain zaistíte svojej mačke dostatok vody na 4 – 7 dní vďaka 2-litrovej kapacite. V prípade výpadku prúdu je možné vo veku uchovávať núdzové množstvo pitnej vody.

Premyslené bezpečnostné prvky

Fontána Xiaomi Smart Pet Fountain disponuje bezpečnostnými prvkami, ktoré vám môžu v čase vašej neprítomnosti dodať potrebný pokoj. Fontána Xiaomi Smart Pet Fountain má nylonový opletený kábel odolný voči pohryznutiu, inteligentné vypínanie, dvojvrstvovú podložku na zaistenie lepšej stability a vypnutím indikátora (v aplikácii Mi Home) na pokojnejší spánok.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Určenie

Určenie Pre psy, Pre mačky

Materiál

Materiál Plast

Rozmery

Priemer 17,7 cm
Výška 19,1 cm
Objem 2 000 ml

Vlastnosti

Typ Fontána
Vlastnosti So zásobníkom, Inteligentná, Na vodu
Kód:  SKXIAmf001
Produktové číslo:  0725765701497

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13