Obnoviť stránku

Petoneer Nutri Mini

3,9 7 hodnotení
Kúpiť s kódom ALZA20SK
Kód bude uplatnený automaticky.
57,92 €
Garancia najlepšej ceny
72,40 €

Petoneer Nutri Mini

Chcete sa postarať o pravidelný prísun potravy pre vašich štvornohých miláčikov? V tom prípade vám pomôže dávkovač krmiva Petoneer Nutri Mini. Disponuje objemom 2,6 litrov, takže ani váš neskorý príchod z práce nebude žiadny problém. Tento objem vystačí pre mačky a malých psov po dobu 10 až 15 dní. Oceníte praktickú mobilnú aplikáciu, s ktorou budete mať kŕmenie vášho miláčika plne pod kontrolou. Dávkovač jedla funguje na elektrickú energiu. Pri jej výpadku je však poistená štyrmi batériami LR14, ktoré nie sú súčasťou dodávky. Protišmyková podložka udrží dávkovač jedla vždy na svojom mieste, aj pri jej nízkej hmotnosti 1,55 kg.

Kľúčové vlastnosti dávkovača krmiva Petoneer Nutri Mini

  • Dávkovač krmiva Petoneer Nutri Mini disponuje objemom 2,6 litra
  • Vystačí pre mačky a malých psov na 10 až 15 dní
  • Komunikuje s mobilnou aplikáciou Petoneer aj TUYA
  • Je napájaný elektrickou energiou aj batériami (nie sú súčasťou balenia)
  • Protišmyková podložka udrží dávkovač na svojom mieste
  • Senzor vám dá najavo nedostatok krmiva
  • V balení nájdete dávkovač krmiva Petoneer Nutri Mini s miskou, napájací kábel USB-C s dĺžkou 1,2 metra a vysúšadlo

Inteligentné senzory majú všetko pod kontrolou

Dávkovač krmiva pre psov a mačky Petoneer Nutri Mini je vybavený vstavanými inteligentnými senzormi, ktoré neustále kontrolujú rovnováhu krmiva. Na nedostatok vás okamžite upozorní červenou LED diódou. Súčasne so senzormi dostanete upozornenie v mobilnej aplikácii, ktorá funguje paralelne

Ovládanie na diaľku

Dávkovač kŕmenia pre psov a mačky Petoneer Nutri Mini komunikuje s mobilnou aplikáciou Petoneer cez Wi-Fi, v ktorej si môžete nastaviť časovač dávkovania krmiva, počet porcií i množstvo. Maznáčikovia si tak vytvoria správne stravovacie návyky a predídete tak obezite, prejedaniu alebo vynechaniu kŕmenia. Petoneer Nutri Mini je kompatibilný aj s technológiou TUYA, teda dokáže komunikovať s ostatnými zariadeniami v aplikácii TUYA. V balení nájdete dávkovač krmiva s miskou, napájací kábel USB-C s dĺžkou 1,2 metra a vysúšadlo, ktoré udržuje potraviny po celú dobu čerstvé.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre psy, Pre mačky

Materiál

Materiál Plast

Rozmery

Priemer 19,1 cm
Výška 31,5 cm
Objem 2 600 ml

Farba

Farba Biela

Vlastnosti

Typ Dávkovač krmiva
Vlastnosti Protišmyková, So zásobníkom, Inteligentná, Automatické kŕmidlo, Na krmivo
Kód:  CHPmf0518
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PN-110038-01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06