Obnoviť stránku

Vitakraft Cat mokré krmivo Poésie® Classique poultry multipack hydinový mix v želé 12× 85 g

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,59 €

Vitakraft Cat mokré krmivo Poésie® Classique poultry multipack hydinový mix v želé 12× 85 g

Niektorí štvornohí miláčikovia sú vyberaví, určite však budú spokojní s kapsičkou pre mačky Vitakraft. Kapsička sa hodí pre všetky plemená mačiek. Pri výbere krmiva by ste mali vziať do úvahy denný výdaj vášho zvieratka. Kapsička pre mačky Vitakraft bude vhodná pre mačky s bežnou aktivitou. Hmotnosť balenia zodpovedá 1,02 kg.

Kľúčové vlastnosti kapsičky pre mačky Vitakraft Cat mokré krmivo Poésie® Classique poultry multipack hydinový mix v želé 12× 85 g

  • Uspokojí dospelé mačky všetkých plemien
  • Kapsička pre mačky Vitakraft je vytvorená pre miláčikov s normálnou aktivitou
  • Balenie má hmotnosť 1,02 kg

Zloženie

Kuřecí: maso a vedlejší produkty živočišného původu 55 % (14 % kuřecí, krůtí, vepřové maso), minerální látky, inulin. Drůbeží: maso a vedlejší produkty živočišného původu 55 % (14 % drůbež, kuřecí, vepřové, krůtí maso), minerální látky , inulin. Krůtí: maso a vedlejší produkty živočišného původu 55 % (5 % krůtí, vepřové, kuřecí), minerální látky, inulin. Kachní: maso a vedlejší produkty živočišného původu 55 % (5 % kachna, vepřové maso, kuřecí maso) , minerály, inulin .

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Typ krmiva

Typ krmiva Vrecúško

Balenie

Hmotnosť balenia 1,02 kg

Zloženie

Konzistencia Mokré
Kód:  KRMK0729
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4008239589811

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02