Obnoviť stránku

Trixie Timon 34 × 44 × 30 cm

4,9 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Trixie Timon 34 × 44 × 30 cm

Beriete svojho psa radi na cesty? Potom by vám tento ruksak na nosenie psa Trixie mohol cestovanie zdokonaliť. Ruksak na psa disponuje týmito rozmermi 44 × 34 × 30 cm. Dizajn hrá tiež dôležitú úlohu a určite vám urobí radosť práca návrhárov. Na jeho peknom vzhľade má svoj podiel taktiež čierna a sivá farba. Výrobca sa zameral aj na komfort počas prepravy. Batohu nechýba ani úchyt na nosenie v ruke. Nataviteľné popruhy značia pohodlné používanie, pretože vďaka možnosti prispôsobenia si majiteľ cestovanie oveľa viac užije. Radosť vám určite urobí aj jednoduchá údržba, ktorú zvládne bez problémov každý sám. Sieťové dvierka potom urobia radosť nejednému štvornohému parťákovi. Jasne z nich uvidí terén a dobre sa mu bude dýchať. Trixie Timon 34 × 44 × 30 cm bude ďalším pomocníkom pri starostlivosti o vášho psa.

Podstatné funkcie ruksaka na nosenie psa Trixie Timon 34 × 44 × 30 cm

  • Ruksak na nosenie psa Trixie sa používa pri cestovaní s miláčikom
  • Nosnosť tohto typu je 12 kg
  • Jeho úchyt slúži na nosenie v ruke
  • Veľmi jednoduchá údržba
  • S nastaviteľným popruhom je možné si batoh ešte viac prispôsobiť
  • Dobrý výhľad pre psíkov zaisťujú sieťové dvierka

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Veľkosť zvieraťa Malé

Rozmery a nosnosť

Výška 44 cm
Šírka 34 cm
Hĺbka 30 cm
Nosnosť 12 kg

Farba

Farba Čierna, Sivá

Vlastnosti

Vlastnosti Držadlo na nosenie v ruke, Jednoduchá údržba, Vetracie otvory, Sieťové dvierka, Nastaviteľný popruh, Reflexné prvky
Kód:  CHPcp0078
Produktové číslo:  4047974289440

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02