Obnoviť stránku

Topvet - Sirup stres 200 ml

5 1 hodnotení
Cenová bomba
6,18 € Ušetríte 2,32 €

Topvet - Sirup stres 200 ml

Ak máte záujem, aby bol váš pes v dobrej kondícii, mali by ste sa zamerať na jeho výživu. Tým najlepším je pestrá strava obsahujúca vitamíny a minerály, ktorú môžete doplniť o kvalitný výživový doplnok pre psov GREEN IDEA. Tento konkrétny produkt má pre vášho psíka mnoho benefitov. Produkt dokáže psíka upokojiť vo vypätých situáciách, napríklad pri veľkom hluku alebo cestovaní. Aby mal produkt správne účinky, treba brať do úvahy vek zvieraťa a odporúčané dávkovanie, ktorým je tento prípravok určený. Vďaka jeho pozitívnym vlastnostiam nie je tento produkt nijako obmedzený vekom zvieraťa. V balení sa môžete tešiť na celkovú hmotnosť 200 g. Balenie sa chváli celkovým objemom 200 ml.

Hlavné prednosti doplnku stravy pre psov Topvet - Sirup stres 200 ml

  • Výživový doplnok pre psov je ideálnym doplnkom pestrej stravy
  • Slúži na upokojenie psa
  • Doplnok stravy GREEN IDEA využijete pre všetky plemená
  • Nijako ho neobmedzuje vek psa
  • Hmotnosť je 200 g
  • Objem balenia je 200 ml

Zloženie

Zloženie:  Invertný fruktózový sirup, Šišiak bajkalský štandardizovaný extrakt, Ľubovník bodkovaný štandardizovaný extrakt, Maca štandardizovaný extrakt, Valeriána lekárska štandardizovaný extrakt, Žen-šen štandardizovaný extrakt, Vitamín C, Sorban draselný

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Vek zvieraťa Bez obmedzenia veku

Balenie

Hmotnosť 200 g
Objem 200 ml

Druh

Účel Proti stresu
Druh Sirup
Kód:  GRIEvtmpp10
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595643604569

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17