Obnoviť stránku

Topvet - Sirup kĺbová výživa 200 ml

5 1 hodnotení
6,79 €

Topvet - Sirup kĺbová výživa 200 ml

Každý maznáčik potrebuje kvalitnú starostlivosť o kĺby. Ideálnou voľbou je kĺbová výživa pre psov GREEN IDEA. Prispieva k dobrému stavu ich väzov a kĺbov. Jej zloženie je navrhnuté priamo pre psie potreby. Zaručuje dobré zdravie kĺbov pre všetky plemená, preto je viac univerzálna. Balenie obdržíte s hmotnosťou 200 g a jeho objem je potom 200 ml. Kĺbová výživa pre psov GREEN IDEA bola spracovaná ako sirup. Výrobok nie je svojím zložením špecifikovaný pre určitý vek zvieraťa, je teda nepodstatné, koľko má váš štvornohý kamarát rokov.

Dôležité vlastnosti kĺbovej výživy pre psov GREEN IDEA

  • Kĺbová výživa pre psov GREEN IDEA má pozitívny efekt na funkciu kĺbov
  • Skvele preslúži pre akékoľvek plemeno
  • Balenie váži celkom 200 g
  • Forma tejto kĺbovej výživy pre psov GREEN IDEA: sirup
  • Stará sa o kĺby zvieraťa bez ohľadu na jeho vek

Zloženie

Zloženie:  Glukózo-fruktózový sirup, Glukozamín sulfát, Voda, Glycerol, MSM, Chondroitín sulfát, Kyselina hyalurónová, Šišiak bajkalský štandardizovaný extrakt, Vitamín C, Bršlice kozia noha stand. extrakt, Praslička rolní stand. extrakt, Rdesno vtáčí stand. extrakt, Sorban draselný / Složenie:  Glukózovo-fruktózový sirup, Glukosamín sulfát, Voda, Glycerol, MSM, Chondroitín sulfát, Kyselina hyalurónová, Šišiak bajkalský štandardizovaný extrakt, Vitamín C, Kozonoha hostcová štand. extrakt, Praslička roľná štand. extrakt, Stavikrev ptáča štand. extrakt, Sorban draselný

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Vek zvieraťa Bez obmedzenia veku

Balenie

Hmotnosť 200 g
Objem 200 ml

Druh

Účel Pre zdravé kĺby a chrupavku
Druh Sirup
Kód:  GRIEvtmpp08
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595643604545

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17