Obnoviť stránku

Topvet Sirup Kašeľ a nachladnutie 200 ml

5 2 hodnotení
6,70 €

Topvet Sirup Kašeľ a nachladnutie 200 ml

Ak je vaším cieľom, aby mal váš pes potrebnú kondíciu, je nutné myslieť na jeho výživu. Dôraz kladieme na pestrú stravu plnú vitamínov a minerálov, ktorú je dobré doplniť o kvalitný výživový doplnok pre psov GREEN IDEA. Tento ponúkaný produkt disponuje mnohými benefitmi. V jeho zložení nechýbajú ani dôležité vitamíny, ktoré podporujú imunitný systém. Mohlo by sa vám páčiť, že zloženie disponuje aj protizápalovými látkami. Aby tento produkt správne účinkoval, musíte myslieť na odporúčané dávkovanie aj vhodný vek zvieraťa, ktorému budete prípravok podávať. Tento prípravok sa hodí pre zviera bez akéhokoľvek obmedzenia veku. Hmotnosť celého balenia je 200 g. Ak ide o celkový objem balenia, ten je 200 ml.

Zásadné prednosti výživového doplnku pre psov Topvet Sirup Kašeľ a nachladnutie 200 ml

  • Výživový doplnok pre psov patrí k doplnkom pestrej stravy
  • Pôsobí protizápalovo
  • Posilňuje imunitný systém
  • Doplnok stravy GREEN IDEA sa používa pre všetky plemená
  • Prípravok sa hodí pre psa každého veku
  • Disponuje celkovou hmotnosťou 200 g
  • Objem balenia očakávajte 200 ml

Zloženie

Zloženie:  Glukózo-fruktózový sirup, Glycerol, Yzop lekársky stand. extrakt, Borovica lesný stand. extrakt, Skorocel kopijovitý stand. extrakt, Ibištek stand. extrakt, Vitamín C, Sorban draselný / Složenie:  Glukózovo-fruktózový sirup, Glycerol, Yzop lekársky štand. extrakt, Borovica lesná štand. extrakt, Jitrocel kopijovitý štand. extrakt, Ibištek štand. extrakt, Vitamín C, Sorban draselný

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Vek zvieraťa Bez obmedzenia veku

Balenie

Hmotnosť 200 g
Objem 200 ml

Druh

Účel Proti zápalom
Druh Sirup
Kód:  GRIEvtmpp07
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595643604538

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01