Obnoviť stránku

Topvet Masť na labky a pazúriky pre mačky 30 ml

5,65 €

Topvet Masť na labky a pazúriky pre mačky 30 ml

Masť na labky a pazúriky. Ochrana a regenerácia, veterinárny prípravok pre mačky. Originálna receptúra vyvinutá na základe najnovších poznatkov súčasnej vedy a modernej fytofarmacie. Masť na labky a pazúriky Topvet je luxusný prostriedok na preventívne ošetrenie kože labiek, pazúrikov a ich lôžok.

Kľúčové vlastnosti balzamu na labky Topvet

  • Masť vykazuje miestny ochranný účinok proti nepriaznivým vplyvom prostredia, najmä proti vplyvu soli, posypových materiálov, dráždivých látok uvoľňujúcich sa z horúcich asfaltových povrchov chodníkov a vozoviek, nadmernej vlhkosti, prachu, blata, cudzorodých látok ai. 
  • Masť optimálnym spôsobom vyživuje, regeneruje a hojí pazúriky a ich lôžka
  • Znižuje lomivosť a štiepenie pazúrikov, zvyšuje ich elasticitu a pevnosť
  • Čas použiteľnosti: 30 mesiacov od dátumu výroby 

Návod na použitie

Naneste v dostatočnom množstve na kožu labiek, na pazúriky a pokožku v oblasti lôžka pazúrika. Dôkladne votrite do vankúšikov aj do kože medzi prstami. Vhodné používať celoročne.

Upozornenie a skladovanie

Používajte podľa návodu na použitie. Len pre zvieratá. Neaplikujte na sliznice. Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zložku prípravku. Skladujte v suchu pri izbovej teplote. Chráňte pred priamym slnečným žiarením a mrazom. Uchovávajte mimo dosahu detí a nepoučených osôb.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Veľkosť zvieraťa Bez obmedzení

Použitie

Určenie Na labky

Zviera

Zviera Mačka
Kód:  GRIEokpk02
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595643610515

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03