Obnoviť stránku

Topstein Farm Fresh Salmon Line All Life Stages 20 kg

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Topstein Farm Fresh Salmon Line All Life Stages 20 kg

Variant salmon all life stages predstavuje absolútny vrchol pyramídy výrobkov farm fresh. Čerstvý losos dáva granulám výraznú chuť, ktorej odolá len máloktorý z vašich psích miláčikov. Extrakt z Juky redukuje množstvo plynov, čo ocenia obzvlášť majitelia psíkov, ktorí s nimi zdieľajú spoločnú domácnosť. Omega 3 mastné nenasýtené kyseliny zohrávajú kľúčovú úlohu v celom rade životných procesov, od regulácie krvného tlaku a krvnej zrážanlivosti až po zvyšovanie imunity a protizápalové účinky. Sušený losos je zdrojom ideálnej živočíšnej bielkoviny s vysokou stráviteľnosťou. Sušené zemiaky sú potom tým najoptimálnejším zdrojom uhľohydrátov nielen pre zdravých psov, ale aj psov trpiacich potravinovými intoleranciami, alebo alergiami. Uplatňujú sa aj v rámci prevencie možnosti vzniku mnohých závažných ochorení. V neposlednom rade oceníte bohaté zdroje kĺbovej výživy, ktoré sú dôležité obzvlášť vo vývoji organizmu, u zaťažených psíkov a u starnúcich psíkov. Krmivo pre psa je vyrábané najmodernejšou technológiou za použitia systemu vacuum coating, ktorý zabezpečuje rozptýlenie tukov, vitamínov a minerálnych látok rovnomerne v celom priereze granulky. Vďaka tomu nedochádza k rýchlej oxidácii tukov, a tým je garantovaná aj dlhšia doba trvanlivosti psieho krmiva

Zloženie papania pre psa

Hrubý proteín 24 % Hrubý tuk 13 % Hrubá vláknina 3 % Hrubý popol 5 % Vápnik 0,9 % Fosfor 0,8 % EPA 0,1 % DHA 0,1 % Doplnkové látky (na kg): Nutričné doplnkové látky: E672 Vitamín A 18 000 IU/IE, E671 Vitamín D3 1 800 IU/IE, Vitamín E 500 IU/IE, E1 Fe (síran železnatý monohydrát 70 mg, chelát železa 35), E4 Cu (síran meďnatý pentahydrát 10 mg, chelát medi a aminokyselín n-hydrát 5mg), E2 I (jodičnan vápenatý bezvodý 2 mg), E6 Zn (sulfát zinku monohydrát 100 mg, chelát zinku a aminokyselín n-hydrát 50 mg), E5 Mn (chelát mangánu hydrátu 25 mg, oxid mangánatý 50 mg), E8 So selén (seleničitan sodný 0,1 mg). Nutričné doplnkové látky: taurín 1 000 mg, L-karnitín 50 mg, extrakt z Yucca schidigera 200 mg.

Upozornenie

Obsahuje Ľanové semienko.


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Príchuť

Príchuť (Protein) Lososová

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Balenie

Hmotnosť balenia 20 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Obsah tukov 13 %
Obilniny Obilné
Druh obilniny Biela ryža, Kukurica
Druh použitých tukov Hydinový
Druh použitého oleja Lososový
Špecifiká zloženia Ľanové semienko
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D3

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 24 %
Obsah tuku 13 %
Hrubá vláknina 3 %
Hrubý popol 5 %
Vápnik 0,9 %
Fosfor 0,8 %

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa S kĺbovou výživou
Kód:  KRMP0349
Produktové číslo:  8595598901157

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11