Obnoviť stránku

Tonik pro psy Na upokojenie (60 dávok)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tonik pro psy Na upokojenie (60 dávok)

Ponúkame vám prírodné rastlinné tonikum pre vašich psíkov od značky Woof & Brew. Toto prírodné tonikum je vhodné pre psov trpiacich stresom – ako je napríklad návšteva zverolekára, jazda autom či novoročný ohňostroj. Ideálne je tiež na upokojenie pre nervózne a ustrašené psy, pretože obsahuje prírodné výťažky, ktoré výrazne pomáhajú znižovať nervozitu a strach. Výhodou tonika Woof & Brew je podpora mentálnej aj  fyzickej kondície psa.

Kľúčové vlastnosti bylinného tonika pre psov Woof & Brew, 60 dávok – 330 ml

  • Bylinné tonikum pre psov od značky Woof & Brew
  • Tonikum je vhodné pre psov trpiacich stresom, nervozitou či strachom
  • Obsahuje prírodné výťažky – levanduľa, pomarančový kvet, lipový kvet a ďalšie
  • Podporuje mentálnu aj fyzickú kondíciu psa
  • Tonikum Woof & Brew s obsahom 330 ml obsahuje 60 dávok

Odporúčané dávkovanie:
Určené pre psy staršie ako 4 mesiace. Pred podaním gravidnej alebo dojčiacej fene a psovi s chronickými ťažkosťami sa poraďte s veterinárom. Psy do 5 kg: 2 viečka denne, psy do 23 kg: 3 viečka denne, psy nad 23 kg: 5 viečok denne. Podávajte do misky s vodou alebo do jedla. Po otvorení udržujte v chlade a spotrebujte do 1 mesiaca. Pred použitím pretrepte. Pri prvom podaní sa uistite, že má pes prístup k čistej vode.

Zloženie:
okvetné lístky ruže, levandule, harpagofyt, kvet pomarančovníka, šišiak, kozinec, lipový kvet, konzervanty: sorbát draselný a benzoan sodný.


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Kód:  KRMrk1731
Produktové číslo:  5060362610649

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18