Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

ThePet+ Cat Indoor treat 80 g

5 3 hodnotení
Cenová bomba
1,15 € Ušetríte 0,44 €

ThePet+ Cat Indoor treat 80 g

Juka napomáha organizmu odstraňovať z tela škodliviny, ktoré sa rozkladajú v hrubom čreve a produkujú nežiaduce plyny, prispieva k dobrému tráveniu a celkovej detoxikácii organizmu.

Lososový olej vyrovnáva pomer medzi omega 3 a 6 mastnými kyselinami, znižuje hladinu cholesterolu, pozitívne ovplyvňuje kardiovaskulárny systém aj správnu funkciu obličiek. Umožňuje vstrebávanie vitamínov, podporuje zdravú kožu a kvalitnú srsť a prispieva k celkovému zdraviu mačky.

Anti–hairball komplex napomáha ľahšiemu vylučovaniu chlpových bezoárov, teda zmotkov chlpov, ktoré sa mačkám vytvára v tráviacom trakte z chlpov spolykaných pri očiste.

Zloženie

Mäso (sušené kuracie mäso 30%, čerstvá bravčová pečeň, rybia múčka, hydrolyzované bravčové a hydinové mäso a vnútornosti 6,4%), hydinový tuk, ryža, kukurica, cukrovarské rezky, pšeničné otruby, jablčné výlisky, slepačie vajcia, nerozpustná vláknina 1,9%, minerálne látky, inaktivované kvasinky rodu Saccharomyces cerevisiae, pivovarské kvasnice, lososový olej 1%, ľanové semeno, koreň čakanky, juka 0,05%.

Analytické zložky

Hrubý proteín 33,5%, oleje a tuky 20%, vláknina 4,2%, Popol 6,1%.

Dávkovanie krmiva

Kŕmny návod a dávkovanie: množstvo maškŕt by nemalo prekročiť 10% z dennej kŕmnej dávky. Ak sú maškrty používané pri výcviku vo väčšom množstve, je vhodné ponížiť bežnú dennú porciu krmiva tak, aby nedochádzalo prípadnému vzniku obezity.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Typ krmiva

Typ krmiva Maškrty

Príchuť

Príchuť (Protein) Kuracia

Balenie

Hmotnosť balenia 0,08 kg

Zloženie

Konzistencia Polovlhké
Obsah bielkovín 2 %
Obsah čerstvého mäsa v sušine 33,5 %
Obsah tukov 20 %
Druh obilniny Biela ryža
Kukurica S kukuricou
Sója Bez sóje
Vitamíny Vitamín D3

Analytické zložky

Obsah tuku 20 %
Hrubá vláknina 4,2 %
Hrubý popol 6,1 %
Kód:  KRMpa0083
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595237018055

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09