Obnoviť stránku

Tetra Wafer Mix 100 ml

5,89 €

Tetra Wafer Mix 100 ml

Ak vyberáte krmivo pre rybičky, je dôležité zamerať sa na ľahkú stráviteľnosť a optimálny obsah živín. Ak nemáte možnosť kŕmiť rybičky každý deň, použite tieto kŕmne tabletky. Z tabletiek sa krmivo vo vode postupne rozpúšťa, a tak nemusíte mať strach, že by rybičky hladovali. Krmivo pre akvárijné ryby Tetra sa hodí pre raky a ryby žijúce pri dne.

Kľúčové vlastnosti krmiva pre akváriové ryby Tetra Wafer Mix 100 ml

  • Krmivo pre rybičky Tetra zaraďujeme medzi kompletné krmivo
  • Ide o tabletky
  • Krmivo pre akváriové ryby Tetra sa používa pre raky a ryby žijúce pri dne

Zloženie

Složení: ryby a výrobky z ryb, vejce a výrobky z vajec, obiloviny, vedlejší výrobky rostlinného původu, měkkýši a korýši, řasa Spirulina, sušené krmné kvasnice, oleje a tuky, minerální látky, L-lysin, lecitin. Jakostní znaky: proteiny 45%, vlhkost 9%, tuky 6%, hrubé popeloviny 11%, hrubá vláknina 2%, vitamín A 28460 m.j./ kg, vitamín D3 1770 m.j./ kg, vitamín E (alfatokoferol) 190 mg / kg, L-ascorbyl-2-polyfosforečnan (stabilizovaný vitamín C) 130 mg / kg.

Parametre a špecifikácia

Základné vlastnosti

Druh krmiva Kompletné krmivo
Typ krmiva Tabletky
Určené pre Raky, Ryby žijúce pri dne
Kód:  KRMA0670
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4004218140066

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04