Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Tesla Smart Cat Toilet

2,7 16 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
352,90 €

Tesla Smart Cat Toilet

Spríjemnite život sebe i svojej mačke vďaka samočistiacemu záchodu Tesla Smart Cat Toilet. Mačací záchod budete ľahko ovládať pomocou aplikácie, ktorá je dostupná aj v slovenčine. Navyše vám aplikácia umožní sledovať váhu vašej mačky. Pre pohodlie aj počas noci je možné záchod prepnúť do nočného režimu. Samočistiaci záchod Tesla Smart Cat Toilet automaticky deteguje použitie a filtruje stelivo, objem zásobníka je 3 l. Toaleta je vhodná pre rôzne druhy podstielky, odporúčame však samohrudkujúcu.



Kľúčové vlastnosti samočistiaceho záchodu pre mačky Tesla Smart Cat Toilet

  • Aplikácia v slovenčine umožní ľahké ovládanie
  • Mačací záchod Tesla Smart disponuje nočným režimom
  • Objem zásobníka na podstielku je 3 l
  • Mačací záchod Tesla Smart automaticky deteguje použitie
  • Samočistiaci záchod s možnosťou nastavenia denného a nočného režimu
  • Možnosť nastavenia medzi automatickým či manuálnym čistením
  • Jednoduchá a rýchla údržba mačacieho záchodu
  • V aplikácii môžete monitorovať váhu svojej mačky
Samočisticí záchod pro kočky Tesla Smart Cat Toilet

Integrovaná váha

Vnútri mačacieho záchodu Tesla Smart Cat Toilet nájdete váhu, ktorá dokáže vašu mačičku zvážiť v rozsahu od 0,5 – 20 kg.

Samočisticí záchod pro kočky Tesla Smart Cat Toilet

3-litrová kapacita zásobníka záchodu

Zásobník mačacieho záchodu Tesla Smart Cat Toilet je vhodný pre rôzne druhy podstielky, odporúčame však použiť samohrudkujúcu podstielku. Zásobník disponuje objemom 3 litre.


Samočisticí záchod pro kočky Tesla Smart Cat Toilet

Ovládanie cez aplikáciu

Mačací záchod Tesla Smart Cat Toilet môžete pohodlne ovládať pomocou smart aplikácie, ktorá vám zobrazuje všetky údaje a prehľad o tom, kedy váš maznáčik chodí na záchod. V aplikácii nájdete aj údaje o aktuálnej váhe. Tieto informácie vám pomôžu včas zachytiť niektoré zdravotné problémy.

Mačací záchod Tesla Smart Cat Toilet je ideálny pomocník

Zaobstaraním mačacej toalety Tesla Smart vám značne ubudnú starosti s nepríjemnou časťou - a to čistenie mačacieho záchodu. Jednoducho stačí pri záchode nastaviť čistiaci cyklus, ktorý zaistí vždy perfektne čisté prostredie pre vašu mačičku.

Jednoduchá a rýchla údržba toalety Tesla

Údržba toalety Tesla Smart Cat Toilet je veľmi jednoduchá, pretože ju je možné pohodlne rozobrať a vnútornú časť ľahko vybrať. Vnútri toalety sa nachádza silikónová vložka, ktorá je vymeniteľná. V prípade, že vám poškodí mačička vložku pazúrikmi, jednoducho ju vyberte a vymeníte za novú.

Toaleta Tesla Smart Cat Toilet oplýva denným a nočným režimom

Pri mačacom záchode Tesla Smart Cat Toilet si môžete nastaviť denný aj nočný režim. Inými slovami, dobu, po ktorej sa začne čistiaci cyklus. Všetko si pohodlne nastavíte v mobilnej aplikácii Tesla Smart. Na výber máte aj možnosť medzi automatickým či manuálnym čistením.

Ovládajte toaletu Tesla Smart Cat Toilet cez aplikáciu Tesla Smart

Prepojením toalety Tesla Smart Cat Toilet cez inteligentnú aplikáciu Tesla Smart môžete ovládať toaletu cez váš mobilný telefón. Aplikácia je v slovenskom jazyku, takže sa v nej úplne skvele vyznáte. Toaletu môžete ovládať odkiaľkoľvek cez internet. Používanie Tesla produktov nebolo nikdy jednoduchšie.


Kód:  Tsl_22_01
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TSL-PC-C101

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17