Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Svetlo Hurtta Polar Led Outdoors zelené

Svetlo Hurtta Polar Led Outdoors zelené

Špeciálne svetlo na obojky a postroje z kolekcie ADVENTURE. Vďaka najnovšej technológii LED má Hurtta Polar LED svetlo vysokú viditeľnosť a minimálnu hmotnosť. Svetlo môže byť bezpečne pripojené jedinečným a ľahko použiteľným pripevňovacím mechanizmom k produktom kompatibilným s Hurtta svetlom – sú to produkty z kolekcie ADVENTURE. Vďaka špeciálne navrhnutým šošovkám a najnovšej technológii LED je svetlo viditeľné až na vzdialenosť tri kilometre. Hurtta Polar LED svetlo je vodotesné do 100 metrov a vydrží extrémne teploty od +50 °C do -40 °C. Svetlo môžete ľahko prispôsobiť z konštantného do blikajúceho režimu. LED svetlo je ekonomické, batéria vydrží po dobu až 250 hodín.

Vlastnosti

  • LED svetlo s vysokou viditeľnosťou a nízkou hmotnosťou
  • Hurtta Mechanizmus pripevňovania
  • Viditeľnosť až 3 km
  • Vodotesné do 100 m, odolnosť proti nárazu 100 kg
  • Dlhá životnosť batérie: až 250 hodín

Ako svetlo funguje

Svetlo sa môže nastaviť na dva režimy svietenia – prerušované alebo konštantné svetlo. Ak chcete prejsť z polohy blikania na polohu stáleho svetla, je potrebné svetlo otvoriť a otočiť v ňom obrátene batériu. Špeciálny mechanizmus je takto navrhnutý kvôli maximálnej kapacite a dlhej životnosti LED svetla Hurtta. V praxi je teda vhodné sa rozhodnúť, či chcete aby svetlo blikalo, alebo svietilo, už pred nasadením svetielka psíkovi na postroj alebo obojok.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Plast

Zviera

Zviera Pes
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Kód:  CHPrk1218
Produktové číslo:  6410329333231

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18