Obnoviť stránku

Svetlo Hurtta Polar Led Outdoors sivé

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Svetlo Hurtta Polar Led Outdoors sivé

Špeciálne svetlo na obojky a postroje z kolekcie ADVENTURE. Vďaka najnovšej technológii LED má Hurtta Polar LED svetlo vysokú viditeľnosť a minimálnu hmotnosť. Svetlo môže byť bezpečne pripojené jedinečným a ľahko použiteľným pripevňovacím mechanizmom k produktom kompatibilným s Hurtta svetlom – sú to produkty z kolekcie ADVENTURE. Vďaka špeciálne navrhnutým šošovkám a najnovšej technológii LED je svetlo viditeľné až na vzdialenosť tri kilometre. Hurtta Polar LED svetlo je vodotesné do 100 metrov a vydrží extrémne teploty od +50 °C do -40 °C. Svetlo môžete ľahko prispôsobiť z konštantného do blikajúceho režimu. LED svetlo je ekonomické, batéria vydrží po dobu až 250 hodín.

Vlastnosti

  • LED svetlo s vysokou viditeľnosťou a nízkou hmotnosťou
  • Hurtta Mechanizmus pripevňovania
  • Viditeľnosť až 3 km
  • Vodotesné do 100 m, odolnosť proti nárazu 100 kg
  • Dlhá životnosť batérie: až 250 hodín

Ako svetlo funguje

Svetlo sa môže nastaviť na dva režimy svietenia – prerušované alebo konštantné svetlo. Ak chcete prejsť z polohy blikania na polohu stáleho svetla, je potrebné svetlo otvoriť a otočiť v ňom obrátene batériu. Špeciálny mechanizmus je takto navrhnutý kvôli maximálnej kapacite a dlhej životnosti LED svetla Hurtta. V praxi je teda vhodné sa rozhodnúť, či chcete aby svetlo blikalo, alebo svietilo, už pred nasadením svetielka psíkovi na postroj alebo obojok.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Plast

Zviera

Zviera Pes
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Kód:  CHPrk1167
Produktové číslo:  6410329326912

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13